Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Koniec świata juz blizko

~~Michał Stsre Pole niezalogowany
30 kwietnia 2022r. o 18:30
Zabije nas głupota
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zdrowie bramkarza niezalogowany
2 maja 2022r. o 1:12
No 01:06 trochę spóźniony , przed chwilą wróciłem z pochodu 1 majowego . Czas zaczynać to co jeszcze nie skończyłem .
~~Malachitowa Cebula niezalogowany
2 maja 2022r. o 22:52
bazyliszek ,co proponujesz ?
~~bazyliszek niezalogowany
3 maja 2022r. o 6:58
~~Malachitowa Cebula napisał(a): bazyliszek ,co proponujesz ?
modlić się albo walczyć z rządem,ale patrząc w stecz na pandemie (kłamstwo wszech czasów)to proponuje modlitwe w tym przypadku,bo jak tak patrze na tych ludzi na ulicach to wolałbym z mądrym zgubić,no cóż ja żyje tak jakby każdy dzień był moim ostatnim.zapraszam do obejrzenia filmu Grenland i Deszcz meteorytów.
~~Rudawobrązowa Scewola niezalogowany
3 maja 2022r. o 21:15
no tak film i wszystko jasne (spadam)
~~Sinawy Wiesiołek niezalogowany
3 maja 2022r. o 21:26
Tylko walka z tym złodziejskie rządem. Jak ktoś z rządu może kazać mi się szczepic ? Albo jakieś certyfikaty? Albo grabienie nas z pieniędzy. Człowiek wstaje rano pracuje dla rodziny żeby dzieci miały cos po mnie a taki złodziejski pisuar mnie okrada. Jak tak qurwa mozna
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
4 maja 2022r. o 7:32
~~Sinawy Wiesiołek napisał(a): Tylko walka z tym złodziejskie rządem. Jak ktoś z rządu może kazać mi się szczepic ? Albo jakieś certyfikaty? Albo grabienie nas z pieniędzy. Człowiek wstaje rano pracuje dla rodziny żeby dzieci miały cos po mnie a taki złodziejski pisuar mnie okrada. Jak tak qurwa mozna

Gdybyś śledził historię, to byś wiedział, że mniej więcej co pokolenie - dwa odbywa się strzyżenie owieczek. Jeśli chciałeś zgromadzić majątek dla dzieci w żywej gotówce, to postąpiłeś nieroztropnie. Ziemia, nieruchomości, złoto... Im inflacja niestraszna.
~~Stalowa Bazylia niezalogowany
4 maja 2022r. o 8:04
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sinawy Wiesiołek napisał(a): Tylko walka z tym złodziejskie rządem. Jak ktoś z rządu może kazać mi się szczepic ? Albo jakieś certyfikaty? Albo grabienie nas z pieniędzy. Człowiek wstaje rano pracuje dla rodziny żeby dzieci miały cos po mnie a taki złodziejski pisuar mnie okrada. Jak tak qurwa mozna

Gdybyś śledził historię, to byś wiedział, że mniej więcej co pokolenie - dwa odbywa się strzyżenie owieczek. Jeśli chciałeś zgromadzić majątek dla dzieci w żywej gotówce, to postąpiłeś nieroztropnie. Ziemia, nieruchomości, złoto... Im inflacja niestraszna.

Ziemię mogą zabrać ,nieruchomości też to dla nich żaden problem , złoto ? mogą nakazać wszystko oddać państwu pod groźbą kary więzienia jak to np. zrobiono w USA za prezydenta Rosevelta
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza