~~Malachitowa Cebula napisał(a): bazyliszek ,co proponujesz ?modlić się albo walczyć z rządem,ale patrząc w stecz na pandemie (kłamstwo wszech czasów)to proponuje modlitwe w tym przypadku,bo jak tak patrze na tych ludzi na ulicach to wolałbym z mądrym zgubić,no cóż ja żyje tak jakby każdy dzień był moim ostatnim.zapraszam do obejrzenia filmu Grenland i Deszcz meteorytów.
~~Sinawy Wiesiołek napisał(a): Tylko walka z tym złodziejskie rządem. Jak ktoś z rządu może kazać mi się szczepic ? Albo jakieś certyfikaty? Albo grabienie nas z pieniędzy. Człowiek wstaje rano pracuje dla rodziny żeby dzieci miały cos po mnie a taki złodziejski pisuar mnie okrada. Jak tak qurwa mozna
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sinawy Wiesiołek napisał(a): Tylko walka z tym złodziejskie rządem. Jak ktoś z rządu może kazać mi się szczepic ? Albo jakieś certyfikaty? Albo grabienie nas z pieniędzy. Człowiek wstaje rano pracuje dla rodziny żeby dzieci miały cos po mnie a taki złodziejski pisuar mnie okrada. Jak tak qurwa mozna
Gdybyś śledził historię, to byś wiedział, że mniej więcej co pokolenie - dwa odbywa się strzyżenie owieczek. Jeśli chciałeś zgromadzić majątek dla dzieci w żywej gotówce, to postąpiłeś nieroztropnie. Ziemia, nieruchomości, złoto... Im inflacja niestraszna.