~~Czerwonobrązowy Narcyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtobrunatny Dąb napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtawa Ułudka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Fioletowa Pernecja napisał(a): To teraz jeszcze tylko pozwolenie od właściciela. Przetarg na podciągnięcie sieci elektrycznej. Sieci internetowej. Także może się doczekamy instalacji na przyszły sezon lęgowy łabędzi bo w tym roku jakoś się to nie uda.
Dorzuciłeś się chociaż złotówkę na zbiórkę? Jak nie to zamilcz..
Dorzuciłem. Tymi złotówkami, które wciągnął mi kaczkomat a nie wydał ziaren bo był pusty
Co ma wspólnego kaczkomat ze zbiórką internetową….co za ludzie ;D
Właścicielem kaczkomatu jak i założycielem zbiórki jest jedna i ta sama firma
~~Pomidorowa Irezyna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonobrązowy Narcyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtobrunatny Dąb napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtawa Ułudka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Fioletowa Pernecja napisał(a): To teraz jeszcze tylko pozwolenie od właściciela. Przetarg na podciągnięcie sieci elektrycznej. Sieci internetowej. Także może się doczekamy instalacji na przyszły sezon lęgowy łabędzi bo w tym roku jakoś się to nie uda.
Dorzuciłeś się chociaż złotówkę na zbiórkę? Jak nie to zamilcz..
Dorzuciłem. Tymi złotówkami, które wciągnął mi kaczkomat a nie wydał ziaren bo był pusty
Co ma wspólnego kaczkomat ze zbiórką internetową….co za ludzie ;D
Właścicielem kaczkomatu jak i założycielem zbiórki jest jedna i ta sama firma
I co z tego? Jeśli urządzenie nie działa prawidłowo to zgłaszamy to zainteresowanemu a nie płaczemy z tego powodu. Mowa jest o bezpośredniej zbiórce a nie rzekomemu zrzucaniu się tej samej firmie. Poza tym, miasto g.wno zrobiło żeby ptakom pomoc a większość komentujących to pseudo znawcy bo oni by za 500zl wszystko ogarnęli. Leczyć się na nogi bo na głowę za późno.