~~Malinowoczerwona Wiekuistka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kwiatami do góry napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~dew napisał(a): poseł zawita w nasze progi .... no po prostu święto .... a co to kampania wyborcza już się zaczęła???? remont 2 lata efekt taki sobie .... zobaczymy czy dalej będzie zasyfiony dworzec i zadne kamery ani policja nie będą miały tego na uwadze .... dworzec dla bezdomnych był noclegownią zobaczymy co z tym tematem zrobili.....
Przecież poseł Pogoda jest czesto w Bc... Nie wiesz to po co już drwinki? Ja akurat wiem że gość sporo lobbuje na rzecz wielu spraw dla miasta i powiatu naszego i tak trzymać. Nie zawsze trzeba na ślepo narzekać.
nie jest narzekanie a raczej bez sensu wiwaty nad malowaniem dworca ... bo reszta zostaje po staremu ....
Jakbyś się tam chociaż raz przeszedł w trakcie remontu albo chociaż dobrze obejrzał zdjęcia z artykułów przedstawiających postępy remontu i przeczytał zakres prac które będą wykonane to byś teraz nie pie r d o l ił głupot że tylko pomalowane.. tworzysz fakenewsy .
Poza tym to zabytkowy budynek i nie pierd o lną tam szklanego gmachu. Przyjdź i zobacz co zostało zrobione.
~~Złocistozielona Daglezja napisał(a): ~~Malinowoczerwona Wiekuistka napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kwiatami do góry napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~dew napisał(a): poseł zawita w nasze progi .... no po prostu święto .... a co to kampania wyborcza już się zaczęła???? remont 2 lata efekt taki sobie .... zobaczymy czy dalej będzie zasyfiony dworzec i zadne kamery ani policja nie będą miały tego na uwadze .... dworzec dla bezdomnych był noclegownią zobaczymy co z tym tematem zrobili.....
Przecież poseł Pogoda jest czesto w Bc... Nie wiesz to po co już drwinki? Ja akurat wiem że gość sporo lobbuje na rzecz wielu spraw dla miasta i powiatu naszego i tak trzymać. Nie zawsze trzeba na ślepo narzekać.
nie jest narzekanie a raczej bez sensu wiwaty nad malowaniem dworca ... bo reszta zostaje po staremu ....
Jakbyś się tam chociaż raz przeszedł w trakcie remontu albo chociaż dobrze obejrzał zdjęcia z artykułów przedstawiających postępy remontu i przeczytał zakres prac które będą wykonane to byś teraz nie pie r d o l ił głupot że tylko pomalowane.. tworzysz fakenewsy .
Poza tym to zabytkowy budynek i nie pierd o lną tam szklanego gmachu. Przyjdź i zobacz co zostało zrobione.
~~Wielbłądza Szachownica napisał(a): ~~Złocistozielona Daglezja napisał(a): ~~Malinowoczerwona Wiekuistka napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kwiatami do góry napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~dew napisał(a): poseł zawita w nasze progi .... no po prostu święto .... a co to kampania wyborcza już się zaczęła???? remont 2 lata efekt taki sobie .... zobaczymy czy dalej będzie zasyfiony dworzec i zadne kamery ani policja nie będą miały tego na uwadze .... dworzec dla bezdomnych był noclegownią zobaczymy co z tym tematem zrobili.....
korzystam z dworca często tak się składa od wielu lat
Zastosowana autokorekta