~~Antek Szeląg napisał(a):Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Antek jak tak zawsze mam nos malinowy po Majorce ……………D
a ty w czynnej u „Marianka” , czy rezerwista …………D
-:)-:)
Nie napinaj się tak bo wiesz „stringi” trzask , i mundurówka nowych nie da ………D
Juruś Malinowy Nosie to ja nie wiedziałem że ty chodzisz w stringach ,uważaj żeby nie przegniły ci w kroku bo będziesz musiał zdejmować je przez głowę na tej maniorce bo Majorkę to ty widziałeś jak świnia niebo .
Zastosowana autokorekta
~~twój terapeuta napisał(a): ''Niżej podpisani lekarze sądowi ustalają całkowitą tępotę umysłową i wrodzony dziwny czlowiek izm przedstawionego wyżej wymienionej komisji J . Niżej podpisana komisja proponuje, zatem: 1. Umorzyć dochodzenie przeciwko J. 2. Odesłać J. do kliniki psychiatrycznej dla ustalenia, jak dalece jego stan umysłowy może stać się niebezpieczny dla otoczenia”.Zastosowana autokorekta
~~Horus napisał(a):Ktoś napisał: ~~twój terapeuta napisał(a): ''Niżej podpisani lekarze sądowi ustalają całkowitą tępotę umysłową i wrodzony dziwny czlowiek izm przedstawionego wyżej wymienionej komisji J . Niżej podpisana komisja proponuje, zatem: 1. Umorzyć dochodzenie przeciwko J. 2. Odesłać J. do kliniki psychiatrycznej dla ustalenia, jak dalece jego stan umysłowy może stać się niebezpieczny dla otoczenia”.Zastosowana autokorekta
Juruś ja będę przewodniczącym komisji. Ja burczymucha . A rękawice to mi moja piękna zrobi na drutach z wełny. I to owczej.Cha cha cha ...;D
~~fejsbukowicz napisał(a): A może tak opisz swoją piękną co to pomagała ci się zaczepić u szwaba? Czy to ta sama z fotki na FB?