Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ceny wciąż się napędzają, bolesławianie tracą pieniądze z miesiąca na miesiąc
~~Horus niezalogowany
21 maja 2022r. o 17:57
i po tym budującym akcencie zrobię sobie przerwę...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ken niezalogowany
21 maja 2022r. o 18:01
Oczywiście, że każdy kto ma choć trochę oleju w głowie zorientuje się, że coś jest w tej całej sytuacji nie tak. Wszystko jest pokazywane jednostronnie z wielką owacją dla jednej strony, nawet wszystkie środki masowego przekazu drugiej strony zostały zablokowane, jak za komuny, żeby czasami, kto bardziej inteligentny nie wyrobił sobie innego stanowiska jak nam kreowane.
~~Leszek niezalogowany
21 maja 2022r. o 18:05
To się w głowie nie mieści, że eunuchy bez potrzeb seksualnych w czarnych habitach są gorliwymi nauczycielami pożycia małżeńskiego .Panie Jestes a nie grzmisz nad tym.
~~Butelkowy Żywotnik niezalogowany
21 maja 2022r. o 18:17
Zaklamany medialny swiat .Promowaliście pseudopandemie.Promowaliscie śmiercionośne szepionki.Juz się dzisiaj okazuje się, że umiera bardzo dużo ludzi
młodym wieku po szczepionkach.
~~Ciemnofioletowy Mieczyk niezalogowany
21 maja 2022r. o 19:09
~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): coś dziwnie cicho siedzą teraz ''ukraińskie onuce'' :D
czyżby coś do nich zaczęło docierać?

a może...cholera !!!!
może zabrakło środków płatniczych na opłaty za internet? ;D :D

PRL i ten od śledzenia "mizantropów" nie poddadzą się tak łatwo :D. Pewnie stoją w kolejce po ryż i inne dary dla Ukrainy pomoc tak ich pochłonęła, że nie mają czasu przekonywać, że Mateusz robi to wszystko dla naszego dobra.
muszę ci coś napisać ...właśnie czytam pewną materiały i co widzę ?
niejaki Artur Ritter- Jastrzębski ps. ''Andrzej'' uznawany jest do dzisiaj jako superszpieg infiltrujący środowisko sowieckie zaraz po wyzwoleniu i jest uznawany za jeden z pierwowzorów serialowego J-23.

dla pewności sprawdzę to w innych źródłach bo to co czytam to biuletyny IPN a tym często nie dowierzam bo to piSSlamska tuba propagandowa...;D

Czytałem o tym dlatego po kilkukrotnym nazwaniu mnie rosyjską onucą dla jaj przyjąłem ten podpis ;D.
~~J23 niezalogowany
21 maja 2022r. o 19:13
Wyobraź sobie, że chętnych do bycia pierwowzorem J23 było więcej. Niektórzy próbowali podpiąć nawet " wyklętych" .
To dłuższy temat a chwilowo nie mam czasu na pisanie. Kloss jest przykładem tego co propaganda może zdziałać. Do później albo do jutra.
~~Horus niezalogowany
21 maja 2022r. o 19:57
ja tam nie widzę powodu by mieć coś przeciw podpisywaniu się jako Horus dlaczego więc miałbym mieć coś przeciw J-23 ?
a kto tutaj z tych starszych co pamiętają te seriale nie czekał z wypiekami na twarzy na kolejne odcinki Klossa czy ''pancernych'' ?
kto nie kupował kolejnych zeszytów z przygodami kapitana Żbika?
18442
PIS-PO-PRL
21 maja 2022r. o 20:09
~~J23 napisał(a): PRL i ten od śledzenia "mizantropów" nie poddadzą się tak łatwo :D. Pewnie stoją w kolejce po ryż i inne dary dla Ukrainy pomoc tak ich pochłonęła, że nie mają czasu przekonywać, że Mateusz robi to wszystko dla naszego dobra.

wybacz że nie mam czasu na to przekonywanie, ale łażę sobie po górach z plecakiem.

także synek... podmyj się w szoferce i lulu. Za kilka dni wznowie aktywność.
Pozdrów Paździocha ;)

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza