Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

~~KOS niezalogowany
29 maja 2022r. o 19:10
P.S. co do Bałtyku , lato się zbliża , mam zamiar pojechać nad Bałtyk , wypocząć ,
sprawdzić jak przebiega budowa tunelu pod Świną , jak z przekopem mierzei .
Żeby było sprawiedliwie , autostradami budowanymi za rządów Tuska , wyremontowanymi
za Morawieckiego , ach te fuchy a po nich poprawki .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
29 maja 2022r. o 19:15
~~KOS napisał(a): Pokaż że na więcej ciebie stać niż walenie w klawiaturę

Horus to gawędziarz, intelektualista, filozof, wizjoner...
i wszystko to ulatuje gdzieś (ponoć do doopeczki) gdy w komputerku wciska przycisk OFF :D

ale klawiature ma wytrzymałą... nie ma to tamto ;)

PIS=PO=PRL
~~Wesoły Romek niezalogowany
29 maja 2022r. o 19:15
~~KOS napisał(a): Horus , jesteś beznadziejnym przypadkiem , od oskarżania jest prokuratura ,
od wydawania wyroków sądy a nie jakiś Horus - dwa w jednym .
Czy to nie ty czasem pisałeś że winę trzeba udowodnić jak inni pisali o "złodziejach " z PO
a szczególnie twoim idolu ryżym oszuście .
Pieniądze z OFE nie są pieniędzmi Polaków , kto to powiedział , choć to Polacy wpłacali je w postaci składek
na przyszłe emerytury i wczasy z Buzkiem pod palmami .
Odpowiem na twoje zarzuty w stosunku do " solidaruchów " w twoim stylu , dlaczego
nikt z nich nie siedzi , rzekome przekręty były za rządów PO-PSL .

Może byś sprawdził dlaczego Śniadek spiedrolił na stołek Przewodniczącego "S"? przed prokuratorem który ścigał Radę Nadzorczą za rozwalenie Stoczni Szczecińskiej. Kto obronił Ziobrę przed Trybunałem stanu jak nie PO, kto obronił Kamińskiego przed prokuratorem? PO. Tak, że starochińskie przysłowie się sprawdza :) "Urwa, urwie łba nie urwie."
Największe Nasze polskie zło,
to PIS, kler, Solidarność razem z PełO :)
~~Rudobrunatnyrudawy Bukszpan niezalogowany
29 maja 2022r. o 19:27
Horus napisał(a): klasyka...
kiedy przychodzi do odniesienia się do konkretnych zarzutów tacy ''dyskutanci'' jak ty po prostu podwijają ogon i czmychają ...;D
wiej...;D

No wiesz co , ja nie uciekam , moje życie nie jest jak twoje , forum od rana do późnej nocy .
Dziś zimno , spacer krótszy , teraz dobry film i lu-lu .
Jutro ma być lepiej , mnie nie będzie , znajdziesz partnera do wymiany poglądów ,
tylko nie wiem czy z tobą warto , masz coś z dyktatora , coś z zarozumialca , jeszcze
coś czego na razie nie określę , przyjdzie na to czas .
Różnie o tobie piszą , większość negatywnie , wkurzasz mnie
oskarżeniami bez pokrycia , czas na relaks .
22258
#Horus nieaktywny
29 maja 2022r. o 19:30
~~KOS napisał(a): P.S. co do Bałtyku , lato się zbliża , mam zamiar pojechać nad Bałtyk , wypocząć ,
sprawdzić jak przebiega budowa tunelu pod Świną , jak z przekopem mierzei .
Żeby było sprawiedliwie , autostradami budowanymi za rządów Tuska , wyremontowanymi
za Morawieckiego , ach te fuchy a po nich poprawki .

słusznie ...
ale nawet to piSSdzielce chcieli sobie przypisać ...;D
tylko tablica informacyjna jasno i wyraźnie określała ile funduszy na to przeznaczyło miast a ile jest z funduszy Unii
widziałem tą budowę bo Świnoujście to jedno z moich ulubionych miejsc nad Bałtykiem...
na dużo jednak nie licz ...
pozostaje nadal tylko przeprawa promowa Karsibór..;D

Dopisane 29.05.2022r. o godz. 19:30:

PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: ~~KOS napisał(a): Pokaż że na więcej ciebie stać niż walenie w klawiaturę

Horus to gawędziarz, intelektualista, filozof, wizjoner...
i wszystko to ulatuje gdzieś (ponoć do doopeczki) gdy w komputerku wciska przycisk OFF :D

ale klawiature ma wytrzymałą... nie ma to tamto ;)

nie podniecaj się ...:D
trzy kompy i trzy niezależne klawiatury...dam radę ,,,;D
~~KOS niezalogowany
29 maja 2022r. o 19:33
~~Wesoły Romek , jak ty się pojawiłeś aż żal opuszczać forum , ""wesołku"" .
Wiem przybyłeś Horusowi z odsieczą , on adwokata nie potrzebuje .
11445
PanM
29 maja 2022r. o 19:36
~~KOS napisał(a): Horusie nie zapomnij zabrać ze sobą PanaM , biadolicie w podobnym tonie .

Nie potrafisz rozdzielić konieczności usunięcia od władzy PiS od wyrażania swoich poglądów politycznych i gospodarczych.
Sprzeciw przeciw jaskrawym przejawom niegospodarności , złej woli i bylejakości władz nazywasz biadoleniem.?
Raz jeszcze - " WSZYSTKO ZACZYNA SIĘ I KOŃCZY NA PRACODAWCY" . Prywatna firma jednoosobowa to też pracodawca. Pozostali żyją z tego co ci pierwsi zapracują.
Co to za dyletanctwo " wszyscy dokładamy swoją dolę do budżetu ? " -- Każdy zatrudniony w sferze budżetowej otrzymuje wypłatę , ubezpieczenie oraz środki na podatek od podatnika z prywatnego rynku pracy.
Zadawał ktoś sobie pytanie dlaczego pracownicy sektora budżetowego płacą podatek od wynagrodzenia ?. Tylko po to aby do budżetu wpływało więcej pieniądza z sektora prywatnego.
Dlaczego jedni płacą podatek od wynagrodzenia a inni od nieruchomości , środków transportu , zezwolenia na sprzedaż czego tam , opłaty targowe , akcyzy i wiele wiele innych ?

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22258
#Horus nieaktywny
29 maja 2022r. o 19:40
~~Rudobrunatnyrudawy Bukszpan napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): klasyka...
kiedy przychodzi do odniesienia się do konkretnych zarzutów tacy ''dyskutanci'' jak ty po prostu podwijają ogon i czmychają ...;D
wiej...;D

No wiesz co , ja nie uciekam , moje życie nie jest jak twoje , forum od rana do późnej nocy .
Dziś zimno , spacer krótszy , teraz dobry film i lu-lu .
Jutro ma być lepiej , mnie nie będzie , znajdziesz partnera do wymiany poglądów ,
tylko nie wiem czy z tobą warto , masz coś z dyktatora , coś z zarozumialca , jeszcze
coś czego na razie nie określę , przyjdzie na to czas .
Różnie o tobie piszą , większość negatywnie , wkurzasz mnie
oskarżeniami bez pokrycia , czas na relaks .

szukasz usprawiedliwienia? ;D
ja tu sobie popisuję kiedy mam ochotę a nawet jak nie piszę to mam ''zastępców''
przecież i teraz popatruję sobie na Eurosport...
ty jesteś takim okazuje się ''zapchajdziurą'' bo brak ci merytoryki w odniesieniu się do konkretów...
przeciez nie zmuszam cię nawet do napisania jednego postu...sam w to ''wdepłeś '' a kiedy zrobiło się ''niewygodnie'' ...
tu nie ma nic z zarozumialstwa...operuję konkretami...;D

''Różnie o tobie piszą , większość negatywnie , wkurzasz mnie
oskarżeniami bez pokrycia ''
;D
a co mnie kurna obchodzi że komuś np. takiemu jak ty podnoszę ciśnienie?
prawda boli i ma boleć by do takiego jak ty cokolwiek dotarło...;D
czytasz co napisał Romek?
o ile pamiętam to Sniadek uciekł w (p)osłowanie przed prokuratorem ...teraz ma ''immuniteta'' a za rok ,dwa piSSdzielski sąd napisze że sprawa się ''przedawniła'' :D
czyż nie tak Romek?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.