Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

18442
PIS-PO-PRL
29 maja 2022r. o 19:48
Horus napisał(a): trzy kompy i trzy niezależne klawiatury...dam radę

w kuchni na warcie
w kibelku na warcie
w sypialni na warcie

do przedpokoju jeszcze bym wstawił z jeden ;)

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
29 maja 2022r. o 19:57
~~KOS napisał(a): ~~Wesoły Romek , jak ty się pojawiłeś aż żal opuszczać forum , ""wesołku"" .
Wiem przybyłeś Horusowi z odsieczą , on adwokata nie potrzebuje .

ale dobrze że przypomniał o tym ''wałkarzu '' Sniadku...;D
ja odszukałem ci to ...
DOWÓD.... ;D

''Maszynista oszukujący PKP zwolniony. Zarabiał do 40 tys. zł miesięcznie
PKP Cargo zwolniło maszynistę, Józefa Wilka, który zarabiał do 39 tysięcy miesięcznie dzięki fałszowaniu kart pracy - poinformowało RMF FM. Poza Wilkiem zwolniono trzy inne osoby, a dwie zawieszono.
Zwolnieni to dwóch maszynistów i dyżurny ruchu. Istnieje podejrzenie, że pomagali w fałszowaniu kart pracy.
Maszynista kłamał, dyrektorzy zawieszeni
Przypomnijmy, Józef Wilk by zarabiać więcej wpisywał w swoją kartę pracy najbardziej opłacalne kursy, podczas gdy często nie przebywał nawet w lokomotywie pociągu. W związku ze sprawą zawieszono dyrektora do spraw pracowniczych i jego zastępcę.

Zgodnie z nieoficjalnymi ustaleniami, iż podobnych przypadków oszustw może być więcej w związku z czym zarządzono audyt zakładów PKP Cargo.
Sprawa w prokuraturze
Przeciwko maszyniście złożono dwa doniesienia do prokuratury.''

mam jeszcze jednego ''kryształowego solidarucha'' ;D
wkleić? to ten z blisko trzydziestoma zarzutami o wyłudzenie kredytów...;D

Jan Kułaj się zwie...;D

Dopisane 29.05.2022r. o godz. 19:57:

PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): trzy kompy i trzy niezależne klawiatury...dam radę

w kuchni na warcie
w kibelku na warcie
w sypialni na warcie

do przedpokoju jeszcze bym wstawił z jeden ;)

co jak co ale o tak ''górnolotny '' post cię nie posądzałem ;D
od czasu ''gaci'' nie dałeś takiego poPISSu ;D
18442
PIS-PO-PRL
29 maja 2022r. o 20:04
doceniam tylko twoją gotowość to tłumaczenia ludziom, że są w błędzie. Nic więcej ;)

kurcze... a o gaciach już zapomniałem, a wy ciągle je wąchacie w wyobraźni... co za ludzie :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
29 maja 2022r. o 20:06
nie można zapomnieć ...to wręcz klasyka w typie ...
''nie chcem ale muszem'' ;D
~~Wesoły Romek niezalogowany
29 maja 2022r. o 20:07
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rudobrunatnyrudawy Bukszpan napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): klasyka...
kiedy przychodzi do odniesienia się do konkretnych zarzutów tacy ''dyskutanci'' jak ty po prostu podwijają ogon i czmychają ...;D
wiej...;D

No wiesz co , ja nie uciekam , moje życie nie jest jak twoje , forum od rana do późnej nocy .
Dziś zimno , spacer krótszy , teraz dobry film i lu-lu .
Jutro ma być lepiej , mnie nie będzie , znajdziesz partnera do wymiany poglądów ,
tylko nie wiem czy z tobą warto , masz coś z dyktatora , coś z zarozumialca , jeszcze
coś czego na razie nie określę , przyjdzie na to czas .
Różnie o tobie piszą , większość negatywnie , wkurzasz mnie
oskarżeniami bez pokrycia , czas na relaks .

szukasz usprawiedliwienia? ;D
ja tu sobie popisuję kiedy mam ochotę a nawet jak nie piszę to mam ''zastępców''
przecież i teraz popatruję sobie na Eurosport...
ty jesteś takim okazuje się ''zapchajdziurą'' bo brak ci merytoryki w odniesieniu się do konkretów...
przeciez nie zmuszam cię nawet do napisania jednego postu...sam w to ''wdepłeś '' a kiedy zrobiło się ''niewygodnie'' ...
tu nie ma nic z zarozumialstwa...operuję konkretami...;D

''Różnie o tobie piszą , większość negatywnie , wkurzasz mnie
oskarżeniami bez pokrycia ''
;D
a co mnie kurna obchodzi że komuś np. takiemu jak ty podnoszę ciśnienie?
prawda boli i ma boleć by do takiego jak ty cokolwiek dotarło...;D
czytasz co napisał Romek?
o ile pamiętam to Sniadek uciekł w (p)osłowanie przed prokuratorem ...teraz ma ''immuniteta'' a za rok ,dwa piSSdzielski sąd napisze że sprawa się ''przedawniła'' :D
czyż nie tak Romek?

Z każdym złodziejem z POPISu tak jest, Lewandowski ?niewinny przez przedawnienie, solidaruch majster z Huty Katowice Emil Wąsacz?-niewinny przez przedawnienie , powinni już dawno nazwę związku zmienić na Solidarni z (nie)Rządem :)zobacz tą fotkę z delegatami :) szok dwie Dudy małego śmierdziela żoliborskiego ramię w ramię stoją :)
https://www.bing.com/images/search?view=detailV2&insightstoken=bcid_qAi7f.4niToEJg*ccid_CLt%2F%2FieJ&form=ANCMS1&iss=SBIUPLOADGET&selectedindex=0&id=540808277&ccid=CLt%2F%2FieJ&exph=419&expw=466&vt=2&sim=11

22258
#Horus nieaktywny
29 maja 2022r. o 20:17
pięknie to kiedyś podsumował Pan Lepper...
to była cudowna wyliczanka...
chyba jest jeszcze na YT.
z ciekawości zalukam i jak jest to wkleję ...

Dopisane 29.05.2022r. o godz. 20:17:

~~Horus niezalogowany
30 maja 2022r. o 7:50
''Jak mówi asp. sztab. Roman Wieczorek, rzecznik prasowy zakopiańskiej policji, interwencja została zgłoszona przez mieszkańca Zakopanego. Zgłoszenie było po godz. 22 i dotyczyło koncertu, jaki odbywał się w namiocie rozstawionym w ogrodzie hotelu.

Pierwsza interwencja była kilkanaście minut po godz. 22. Wtedy patrol policji upomniał organizatorów, by ściszyli muzykę. Przed godz. 22.30 patrol przyjechał drugi raz. A że koncert nadal trwał, osoba odpowiedzialna za organizację imprezy została ukarana mandatem w wysokości 500 zł. Od godz. 22.30 koncert w namiocie się zakończył.

- Kolejnych zgłoszeń już nie mieliśmy – mówi Roman Wieczorek.

W hotelu Hyrny nocowali uczestnicy XXX Krajowego Zjazdu Delegatów NSZZ „Solidarność”. Zjazd rozpoczął się w czwartek. Ma zakończyć się w piątek.''

były tańce ,hulanki ,swawole...za ''związkowe'' ;D
były też konkursy...
najlepszy ''dowcip'' o pielęgniarkach i cewnikowaniu i kto szybciej zawiąże sznurowadła...;D
obydwa wygrał duda...;D
~~Polak niezalogowany
30 maja 2022r. o 11:25
Dlaczego do tej pory nie pojawił się nawet jeden post chwalący Solidarność? To zastanawiające.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza