Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

~~KOS niezalogowany
29 maja 2022r. o 17:42
~~Rudobrunatnyrudawy Bukszpan , to ja KOS .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
29 maja 2022r. o 17:42
ok. mogę mało wiedzieć o wszelkich ''związkach pracodawców'' bo nigdy mnie oni nie interesowali ..
ale o ''s'' poczytałem trochę troszkę poobserwowałem i mam o tym ''związku'' jak najgorsze zdanie...
zwłaszcza od czasu kiedy pokazali otwarcie ''środkowy palec'' zwykłym ,szarym pracownikom ...
i na tym się skupiam...;D
po licznych aferach i zwykłych złodziejstwach nie może być inaczej...
~~Rudobrunatnyrudawy Bukszpan niezalogowany
29 maja 2022r. o 17:52
Horus napisał(a): ok. mogę mało wiedzieć o wszelkich ''związkach pracodawców'' bo nigdy mnie oni nie interesowali ..
ale o ''s'' poczytałem trochę troszkę poobserwowałem i mam o tym ''związku'' jak najgorsze zdanie...
zwłaszcza od czasu kiedy pokazali otwarcie ''środkowy palec'' zwykłym ,szarym pracownikom ...
i na tym się skupiam...;D
po licznych aferach i zwykłych złodziejstwach nie może być inaczej...

Dowody Horusie a nie twoja niechęć do tych co działają w imieniu robotników .
To robotnicy ich wybrali , mają to co uważają że jest dla nich najlepsze .
Tobie to przeszkadza , kim ty jesteś że kreujesz się na ich obrońcę , - nikim tak jak ja , różnimy
się tym że ty wciskasz swój nos w nie swoje sprawy , ja im pozostawiam wybór .

22258
#Horus nieaktywny
29 maja 2022r. o 18:07
~~Rudobrunatnyrudawy Bukszpan napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a)

Dowody Horusie a nie twoja niechęć do tych co działają w imieniu robotników .
To robotnicy ich wybrali , mają to co uważają że jest dla nich najlepsze .
Tobie to przeszkadza , kim ty jesteś że kreujesz się na ich obrońcę , - nikim tak jak ja , różnimy
się tym że ty wciskasz swój nos w nie swoje sprawy , ja im pozostawiam wybór .

dowody? a ile razy tu wklejałem materiały o ich przekrętach?
robotnicy ich wybrali? z dziesięciu milionów zostało marne kilkaset tysięcy...
a w tych pierwszych milionach było milion wcześniej należących do PZPR...
nikogo tu nie bronię ale oskarżać o złodziejstwo mam prawo...
dlaczego?...bo jak każdy Polak jestem z każdej strony opodatkowywany a część z tych pieniędzy idzie na tych ''koryciarzy'' ...;D
poczytaj sobie o ''wałach'' solidaruchów w PKPCargo...poczytaj o wałach w JSW ...
poczytaj o oszustach z ''s'' wyłudzających kredyty..;D

ty mnie pytasz o dowody?
a afera z dudą i hotelem Bałtyk?...mało? ;D
do kogo należy ten hotel? za co ''solidaruchy'' go kupili ukrywając to na początku że właścicielem jest firma Decon...
jak było ze ''śmieciówkami'' i jak potraktowano pracowników po tej aferze z Kacperkiem?
facet.. przybywa mi lat ale jednocześnie pamięci mi przy tym nie ubywa...;D
~~KOS niezalogowany
29 maja 2022r. o 18:24
Horus , jesteś beznadziejnym przypadkiem , od oskarżania jest prokuratura ,
od wydawania wyroków sądy a nie jakiś Horus - dwa w jednym .
Czy to nie ty czasem pisałeś że winę trzeba udowodnić jak inni pisali o "złodziejach " z PO
a szczególnie twoim idolu ryżym oszuście .
Pieniądze z OFE nie są pieniędzmi Polaków , kto to powiedział , choć to Polacy wpłacali je w postaci składek
na przyszłe emerytury i wczasy z Buzkiem pod palmami .
Odpowiem na twoje zarzuty w stosunku do " solidaruchów " w twoim stylu , dlaczego
nikt z nich nie siedzi , rzekome przekręty były za rządów PO-PSL .
22258
#Horus nieaktywny
29 maja 2022r. o 18:39
owzem ...pisałem że winę trzeba udowodnić i zdania nie zmieniam...
ilu aferzystów siedzi z PO ? Nowak? ;D
napisz kto jeszcze? może napiszesz o jakiejś ''płotce ''z Amber ale kto siedzi za aferę SKOK?
kto siedzi za FOZZ? kto siedzi za Srebrną?
czy to nie twoi odgrażali się Haneczce ''bufetowej'' że z chwilą kiedy skończy prezydenturę natychmiast ją zamkną?...co wtedy napisałem?
ano to że nie spędzi w pierdlu nawet minuty...;D
co z posłami piSS powodujących wypadki po pijaku?...co z komendantem Policji który potrącił na pasach kobietę i nadal siedzi w ławeczce poselskiej?
takich przykładów jest mnóstwo ...
co z maszynistą ''solidaruchem'' we wspomnianej PKP Cargo który oszukał spółkę na grube tysiące za przejechane tysiące kilometrów kiedy tymczasem siedział sobie w domku?
co z solidaruchem który mając firmę w upadłości wyłudził kilkanaście kredytów? zapadły wyroki...
co ze wspomnianym Bałtykiem? pytam bo milczysz w tej sprawie...;D
~~KOS niezalogowany
29 maja 2022r. o 18:56
Niepotrzebnie wdałem się z tobą w dyskusję , prowadzi ona w ślepy zaułek .
Nudzą mnie telewizyjne przepychanki i wzajemne oskarżania polityków obu zwaśnionych
plemion .
Dzięki za poświęcony mi czas , dalsza dyskusja ma taki sam sens jak
wzajemne okładanie się polityków w studiach telewizyjnych .
Oni po tym wszystkim śmieją się i idą na drinka , ja z tobą na bezalkoholowe nie pójdę ,
wolę z procentami .
Tak na zakończenie , powodzenia w tworzeniu nowej Solidarności .
Trzaskowski czeka na twoją deklarację .
Pokaż że na więcej ciebie stać niż walenie w klawiaturę .
22258
#Horus nieaktywny
29 maja 2022r. o 19:00
klasyka...
kiedy przychodzi do odniesienia się do konkretnych zarzutów tacy ''dyskutanci'' jak ty po prostu podwijają ogon i czmychają ...;D
wiej...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza