Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

22258
#Horus nieaktywny
30 maja 2022r. o 17:39
swoje zarzuty że stawiam ich obok siebie kieruj do korniszona...
spójrz we wcześniejsze wpisy gdzie ''słupołazowy alpinista'' określił ich jako mających wspólne idee czy poglądy ...
wtedy zrozumiesz moją kpinę ...

teraz mecz Igi więc znikam...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Dyniowa Jeżówka niezalogowany
30 maja 2022r. o 18:57
Horus napisał(a): swoje zarzuty że stawiam ich obok siebie kieruj do korniszona...
spójrz we wcześniejsze wpisy gdzie ''słupołazowy alpinista'' określił ich jako mających wspólne idee czy poglądy ...
wtedy zrozumiesz moją kpinę ...

teraz mecz Igi więc znikam...

Komu kibicujesz ?
22258
#Horus nieaktywny
30 maja 2022r. o 19:07
oczywiście że Idze...;)
szkoda tego jak teraz wyszło ...po sześciu piłkach setowych ...
szkoda...
dzisiaj wysłałem dwa identyczne praktycznie kupony z tą różnica że jeden na Igę a drugi troch ''wariacki'' na Zeng... różnica w wygranej na kuponie nieporównywalna ale pomimo wszystko wolałbym wygraną Igi ...
tym bardziej że Pegula pomimo że wygrała grała słabo...

no ...teraz fajanek i wracam do tivi ...;)
~~PanM niezalogowany
30 maja 2022r. o 20:03
Horus napisał(a): oczywiście że Idze...;)
szkoda tego jak teraz wyszło ...po sześciu piłkach setowych ...
szkoda...
dzisiaj wysłałem dwa identyczne praktycznie kupony z tą różnica że jeden na Igę a drugi troch ''wariacki'' na Zeng... różnica w wygranej na kuponie nieporównywalna ale pomimo wszystko wolałbym wygraną Igi ...
tym bardziej że Pegula pomimo że wygrała grała słabo...

no ...teraz fajanek i wracam do tivi ...;)

Co palisz , też bym se dymnął . Daj ciumka.
20886
#Jurko61 nieaktywny
30 maja 2022r. o 20:35
Już Januszek był w kurniku-:)
Już z Gąską się witał , a tu Iga rozmontowała Chinkę ,
I …………D
Grosiki pozostało z STS odebrać he he he ,
A może przy następnym pobycie w rodzinnym miasteczku zaproszę ciebie Januszek zamiast na śniadanko
w „Derdę” pogramy , ostatnie grosiki zabiorę hazardziście z Dolnych -:)-:)
22258
#Horus nieaktywny
30 maja 2022r. o 20:45
naiwniak...;D
cieszę się że Iga wygrała bo i tak jeden z kuponów gdzie ją obstawiłem wszedł...

ty tu nie troszcz się o moje ''grosiki'' tylko zapierdzielaj na swoją szrociarnię by odrobić poniesione koszta hotelowe...;D

ty nie masz kumpli?...musisz wręcz ''na chama'' mnie zapraszać ? ;D
przecież pisałem ci wcześniej że cię nie lubię ...
jak dla mnie to możesz kogoś zaprosić nawet na kolację ...ze śniadaniem włącznie...;D
20886
#Jurko61 nieaktywny
30 maja 2022r. o 20:48
Lekkie przekonanie mam Januszek że Roland Garros puści cię z torbami ,
i pozostanie z fantami do lombardu śmigać he he he ,
22258
#Horus nieaktywny
30 maja 2022r. o 20:54
naiwniak...;D
ja mam nie tylko ''lekkie przekonanie'' a pewność że marne masz relacje z rodziną skoro musisz spać po hotelach na wypierdzianych milion razy materacach...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy