Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

~~Pąsowa Bakopa niezalogowany
31 maja 2022r. o 20:45
Horus napisał(a): tylko poproszę o w miarę szybki opis bo zaraz meczyk Nadala...

Opis czego ? Wyprowadzasz jeszcze tego swojego psa na spacer czy tylko internet, sts, telewizor a żona sprząta gotuje i biega z psem ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Srebrzystobiały Kosaciec niezalogowany
31 maja 2022r. o 20:45
Horus napisał(a): wieść niesie że ty tu przyjechałeś ''przewozami'' bo to taniej niż zatankować auto ...
niemieckie polaczki '' tak mają ...;D
dlatego nie dziwi tez fakt że przespałeś się w jakiejś noclegowni a nie w hotelu Centrum czy Ambasada...

''polaczkowość '' w całej krasie...;D

Miernoto koło od mojego auta kosztuje więcej jak ta twoja skorupa w całości -:)
300 koni 18 litrów na trasie , i rdza się nie sypie , miernik do lakieru weź to ci wyjaśni w których
miejscach łopata szpachlę nakładała he he he
22258
#Horus nieaktywny
31 maja 2022r. o 20:59
~~J23 napisał(a): Ku..r ..wa ile można prać brudy w sieci ? Miejcie jaja, spotkajcie się na neutralnym gruncie i wyjaśnij jeden z drugim co kogo boli ( jak trzeba to po męsku) . Jak to mówią kozak w necie pi..z ..da w świecie. To sem ja J23.

nie oburzaj się ...to na tym forum normalne i musisz się do tego przyzwyczaić...;D
była tu taka łajza co udostępniła tu moje dane i teraz hołota z tego korzysta...;D
na szczęście los go pokarał lub inaczej co jest tu modne ...
karma go dopadła i zszedł niebożę ...;D

wcześniej ''kozakował w necie '' a okazało się że jak stanął przed sądem za wyzwiska to okazało się że jest ''pi..z..da w świecie'' :D
agresja jest oznaką słabości a na tak denne prowokacje jestem za mądry...
mój kolega dał się ponieść i kosztowało go to sześć tysięcy bo ''kozakowi'' złamał szczękę ...
za bardzo szanuję swoją kasę by ewentualnie jakiemuś frajerowi płacić...;D

Dopisane 31.05.2022r. o godz. 20:54:

~~Srebrzystobiały Kosaciec napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): wieść niesie że ty tu przyjechałeś ''przewozami'' bo to taniej niż zatankować auto ...
niemieckie polaczki '' tak mają ...;D
dlatego nie dziwi tez fakt że przespałeś się w jakiejś noclegowni a nie w hotelu Centrum czy Ambasada...

''polaczkowość '' w całej krasie...;D

Miernoto koło od mojego auta kosztuje więcej jak ta twoja skorupa w całości -:)
300 koni 18 litrów na trasie , i rdza się nie sypie , miernik do lakieru weź to ci wyjaśni w których
miejscach łopata szpachlę nakładała he he he

łoł....
300 koni to go zapewne ciąga i dlatego 18 litrów wody wypijają na trasie...;D
i zapewne masz 1934 znajomych na fejsie...;D

Dopisane 31.05.2022r. o godz. 20:59:

no i plotkara ''zamknęła jadaczkę '' ;D
albo siedzi u mnie na fejsie...;D

ja teraz meczyk a wy tu fantazjujcie oszołomy ...
300 koni...18 litrów....HAHAHAHA
20886
#Jurko61 nieaktywny
31 maja 2022r. o 21:47
„łajza” dzisiaj nazywasz nieobecnego , to może jeszcze wyjaśnij jak go w tą aferę wciągnąłeś , by przed Temidą zatriumfować , a teraz wymyślasz Arnoldzie
następne brednie o złamanej szczęce , jak to tu nazywasz innych „oszołomie „ podnieś rękawice
zagwarantuje na piśmie nie będę mial roszczeń do ciebie mecenasie Tchórzewski-:)
~~Bolecnauta niezalogowany
31 maja 2022r. o 22:26
Głupiec z ciebie i nic więcej. CFaniaku z łocic. Bo tylko taki idio/t/a jak ty może napisać że tamten dupek został w coś wciągnięty. Różański się nie krył z tym że upublicznił tu dane . To wszystko jest na stronach forum ale ty nawet temu zaprzeczasz .Nie rób tu z ludzi idi/o/t/ów większych od siebie..
Twoje zapewnienia są tyle warto co ty sam czyli pospolite zero.
~~Pomarańczowożółty Głąbigroszek niezalogowany
31 maja 2022r. o 22:30
~~Zielonobrunatny aster napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Plotkara napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Macierzanka długolistna napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Plotkara napisał(a): Ktoś napisał:
Horus wstydzi się swego ryja bo na fejsie zdjęcia brak.

A co ty robiłaś u niego na fejsie? Aż tak myśl o nim cię podnieca? No to skąd wiesz jak zdjęcia brak jak wygląda?A skoro wiesz to go opisz. Gruby czy chudy ,niski czy wysoki ,włosy po pas czy łysy?

wystarczy popytać tych co nad rzeką Go spotykają
~~STS niezalogowany
31 maja 2022r. o 22:42
Jurko61 napisał(a): „łajza” dzisiaj nazywasz nieobecnego , to może jeszcze wyjaśnij jak go w tą aferę wciągnąłeś , by przed Temidą zatriumfować , a teraz wymyślasz Arnoldzie
następne brednie o złamanej szczęce , jak to tu nazywasz innych „oszołomie „ podnieś rękawice
zagwarantuje na piśmie nie będę mial roszczeń do ciebie mecenasie Tchórzewski-:)

Proszę proszę mamy tu niemieckiego boksera który rzucił rękawicę Horusowi ogłoście kiedy walka a ja pobiegnę do STS obstawiać .
~~J23 niezalogowany
31 maja 2022r. o 23:09
Horus napisał(a): agresja jest oznaką słabości a na tak denne prowokacje jestem za mądry...
mój kolega dał się ponieść i kosztowało go to sześć tysięcy bo ''kozakowi'' złamał szczękę ...
za bardzo szanuję swoją kasę by ewentualnie jakiemuś frajerowi płacić...;D

Agresja stała się słabością w ocenie UE. W historii świata zawsze bezduszni, agresywni barbażyńcy żadzili i żądzą światem . Przykłady ? Amerykańce kontra Indianie, Attyla, zwany też „Biczem Bożym", Czyngis-han itd.
Odnośnie wyjaśnienia spraw po męsku wystarczy pójść do jednego z klubów sztuk walki w Bolesławcu, umówić się na sparing i wyjaśnić sobie wszystko. Jest coś takiego w prawie polskim i międzynarodowym jak ryzyko sportowe. Na tej zasadzie funkcjonuje boks , ksw, mma i inne sporty walki. Wystarczy mieć jaja a można w legalny sposób odbyć walkę. Podobno lubisz czytać więc bez problemu zweryfikujesz to co napisałem. Takżeten , weryfikacja moszny. Zobaczymy, czy kozak w necie okaże się kozakiem w świecie. Ring wolny ale czy będzie odwaga na rywalizację sportową ? Chętnie obstawie :D.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza