Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

20886
#Jurko61 nieaktywny
30 maja 2022r. o 23:48
~~xvz napisał(a):
Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): takie denne tłumaczenia zachowaj dla podobnych tobie naiwniaków :D

''uszanowanie kultury gościnności'' :D ;D
brat z ''raichu'' jedzie w odwiedziny a tu ''gościnny'' gospodarz go nie zatrzymuje by dłużej pogadać ,ugościć go po staropolsku ...
ot ''gościnność'' :D
teraz mogę zrozumieć to że marzyło ci się ze mną śniadanie...;D
chciałeś z kimś po prostu pogadać...
pisałem ci wcześniej ...odwiedź koleżkę z górki ...;D
nie czułbyś się taki samotny w obcym kraju...;D

I ty Januszku wypisujesz „fantasta”
napisz mi mecenasie jak traktuje się takich z prywatnym kapownikiem , wiem zaboli …D
jak już wiele razy wypisywałeś do pana Przemka „ ma boleć”
To taki zwykły Fr………r może tylko grzebać w prywatnej przeszłości nie mogących nic zmienić dzieciaków ,
Upodliłeś Pannę który był potrzebującym pomocy , spróbuj może mnie potraktować postawieniem przed Temidą,
Chory Fantasta2 Wesoły Romek ??
Bardzo wiarygodny -:)-:) Jurko na Chrobrego mieszkał oczywiście nie zaprzeczam , lecz chłopaka 11 letniego wspominać
jako „menela „ -:)-:)
Gratuluje , jako 25 latek opuścił kraj , ( menel)
Dzisiaj jako 61 letni kreatywny chłopaczyna z Bolesławca prowadzi stabilne żywot ,
A tu Burczymucha dał się zapędzić informatorom w kozi róg.
Właśnie chciałem przy śniadanku przekazać ci inna trochę wizję , od tej którą przekazał ci nie jeden (menel)

Jurko ty niczym nie różnisz się od Garia ,oboje macie przerośnięte własne ego .

Widzisz późno lecz jeszcze odpiszę , jeżeli tak uważasz to mam prośbę o choć trochę argumentacji
z tym „ego” , anonimie nie robiłem sobie jaj zapraszając mecenasa z Dolnych na śniadanie ,
tylko osoby twego pokroju i mecenasa macie negatywne wizje takiego spotkania ,
ani nie gryzę , z zasady nie ubliżam , choć jak to opisuje naczelny ( menel jestem i basta)
a o sandałach nie wspomnę ( 100% ) w wytworzeniu takiej dennej /taniej opowieści jest
Naczelny …………D

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Horus niezalogowany
31 maja 2022r. o 5:42
skorn napisał(a):
Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Zawsze podpierasz się ciekawymi tekstami ( ktoś tu pisał ????)

To jego ulubiony argument. "Ktoś" spod tyldy rzuci gównem, a ten to łyka.Dopisane 30.05.2022r. o godz. 22:47:
Ktoś napisał: Horus napisał(a): potrafisz zrozumieć różnice pomiędzy poparciem kandydata na urząd prezydenta a popieranie partii?
Chyba że jest to kandydat PiS, prawda? Wtedy też jest róznica?

Magister ,ale jak cię laska rzuciła to w mych ramionach się wypłakiwałeś niewdzięczniku .
22258
#Horus nieaktywny
31 maja 2022r. o 12:02
no i jak tu od rana się nie bawić?
już powyższy wpis pokazuje ze ludzie są pamiętliwi...;D

ale by być w ''temacie'' zerknę trochę wstecz bo może wynurzenia czy to magistra czy to Jurusia wnosza coś nowego ...
chociaż wątpię ...;D zapewne to będzie kilka nowych ''pierdów'' :D

Dopisane 31.05.2022r. o godz. 12:01:

cisza w temacie ...oszołomstwo w strachu przed podjęciem prawdziwej dyskusji o ''solidaruchach'' to jadę jeszcze raz w ''esteesy'';D
jeszcze jeden kuponik bo taka sobie myślę że mimo wszystko warto postawić na Nadala ...
nie wiem co z tego wyjdzie ale
Hernandez -1
Alcaraz-2
Nadal -2

niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba...;D

Dopisane 31.05.2022r. o godz. 12:02:

corektion...;D
Hernandez -2

pędzę bo jeszcze tylko 15 min.
~~Jurko niezalogowany
31 maja 2022r. o 18:42
Widzisz ile warte są twoje wpisy „mecenas”
Nikt nie reaguje -:)
………..D
22258
#Horus nieaktywny
31 maja 2022r. o 18:50
no jak to?
przecież ty zareagowałeś ...;D

a Juruś nie reaguje po tym jak się sam ''zaorał'' pisząc o ''gościnności '' jego rodziny...;D
ale ''niemce'' tak mają ...
zawsze winy szukają u innych...;D
~~Jurko niezalogowany
31 maja 2022r. o 19:36
Januszek oczywiście lekka aluzja do mojej osoby ,
nadal nie zrozumiałeś kultury odwiedzin , lecz co można oczekiwać
od „ Tchórzewskiego” co to w walonkach umorusanych na podłodze w przedpokoju Kima -:)
Ważne że u rodziny w jednopokojowym czynszowym-:) , jak się w STS zostawia grosiki , to na Hotelik
Pinindzy nima , i nie będzie he he he.
~~Plotkara niezalogowany
31 maja 2022r. o 19:42
Horus napisał(a): piszę ''ktoś '' bo nie pamiętałem ..
poniżej od razu ci wyjaśniono kto to pisał...
to prawda jak was opisał?
mam ''lekkie przekonanie'' że tak było stąd twoje obecne próby ciągłego dowartościowania ''własnej osobowości'' ;D
ale się podniecasz facet tymi ''falującymi rajtkami'' jakbyś był jakimś wręcz Arnoldem...
ale wy ''niemce'' lubicie straszyć ...:D
wy ''niemce'' tak macie od lat...;D

Zapewniam że gdyby Horus stanął naprzeciw Złotkowskiego i napluł mu w oczy tak jak pluje przez internet to majty zafalowały by razem z nim. Horus cienias miernota fizyczna mocna w ryju i cienka w barach. Spotkajcie się na Koziej Górce i pokarzcie swoje możliwości. Tam was ugoszczą .
~~Horus niezalogowany
31 maja 2022r. o 19:46
Ja hołoty do domu nie zapraszam i nie licz na wspólne śniadanie ...D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza