~~xvz napisał(a):Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): takie denne tłumaczenia zachowaj dla podobnych tobie naiwniaków :D
''uszanowanie kultury gościnności'' :D ;D
brat z ''raichu'' jedzie w odwiedziny a tu ''gościnny'' gospodarz go nie zatrzymuje by dłużej pogadać ,ugościć go po staropolsku ...
ot ''gościnność'' :D
teraz mogę zrozumieć to że marzyło ci się ze mną śniadanie...;D
chciałeś z kimś po prostu pogadać...
pisałem ci wcześniej ...odwiedź koleżkę z górki ...;D
nie czułbyś się taki samotny w obcym kraju...;D
I ty Januszku wypisujesz „fantasta”
napisz mi mecenasie jak traktuje się takich z prywatnym kapownikiem , wiem zaboli …D
jak już wiele razy wypisywałeś do pana Przemka „ ma boleć”
To taki zwykły Fr………r może tylko grzebać w prywatnej przeszłości nie mogących nic zmienić dzieciaków ,
Upodliłeś Pannę który był potrzebującym pomocy , spróbuj może mnie potraktować postawieniem przed Temidą,
Chory Fantasta2 Wesoły Romek ??
Bardzo wiarygodny -:)-:) Jurko na Chrobrego mieszkał oczywiście nie zaprzeczam , lecz chłopaka 11 letniego wspominać
jako „menela „ -:)-:)
Gratuluje , jako 25 latek opuścił kraj , ( menel)
Dzisiaj jako 61 letni kreatywny chłopaczyna z Bolesławca prowadzi stabilne żywot ,
A tu Burczymucha dał się zapędzić informatorom w kozi róg.
Właśnie chciałem przy śniadanku przekazać ci inna trochę wizję , od tej którą przekazał ci nie jeden (menel)
Jurko ty niczym nie różnisz się od Garia ,oboje macie przerośnięte własne ego .
Widzisz późno lecz jeszcze odpiszę , jeżeli tak uważasz to mam prośbę o choć trochę argumentacji
z tym „ego” , anonimie nie robiłem sobie jaj zapraszając mecenasa z Dolnych na śniadanie ,
tylko osoby twego pokroju i mecenasa macie negatywne wizje takiego spotkania ,
ani nie gryzę , z zasady nie ubliżam , choć jak to opisuje naczelny ( menel jestem i basta)
a o sandałach nie wspomnę ( 100% ) w wytworzeniu takiej dennej /taniej opowieści jest
Naczelny …………D
skorn napisał(a):Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Zawsze podpierasz się ciekawymi tekstami ( ktoś tu pisał ????)
To jego ulubiony argument. "Ktoś" spod tyldy rzuci gównem, a ten to łyka.Dopisane 30.05.2022r. o godz. 22:47:Ktoś napisał: Horus napisał(a): potrafisz zrozumieć różnice pomiędzy poparciem kandydata na urząd prezydenta a popieranie partii?
Chyba że jest to kandydat PiS, prawda? Wtedy też jest róznica?
Magister ,ale jak cię laska rzuciła to w mych ramionach się wypłakiwałeś niewdzięczniku .
Horus napisał(a): piszę ''ktoś '' bo nie pamiętałem ..
poniżej od razu ci wyjaśniono kto to pisał...
to prawda jak was opisał?
mam ''lekkie przekonanie'' że tak było stąd twoje obecne próby ciągłego dowartościowania ''własnej osobowości'' ;D
ale się podniecasz facet tymi ''falującymi rajtkami'' jakbyś był jakimś wręcz Arnoldem...
ale wy ''niemce'' lubicie straszyć ...:D
wy ''niemce'' tak macie od lat...;D