Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

~~horus niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 20:13
Widzę was. Czytam ale teraz oglądam mecz i nie mam za dużo czasu na Jurusiów i Lucusiów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
1 czerwca 2022r. o 20:32
~~socjolog napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): socjologu , podaj przykład , twoich bredni , wiem że jakiś mój dubler pisał do Horusa podając jego nazwisko , Horus go
postraszył że może to się źle dla niego skończyć , podał przykład Panny .

Spokojnie .Bez nerwów bo widzę że już cię coś nosi skoro piszesz że to ja mam podawać przykład swoich bredni. Ale skoro wracasz do sprawy Panny to może odpowiesz czy miał prawo upubliczniać tu czyjeś dane osobowe. Czy został słusznie pozwany i słusznie ukarany sądownym wyrokiem za wielokrotne wyzwiska które przecież tu wszyscy czytali. Wystarczy ci odwagi by się do tego odnieść?

Widzę że potrzebujesz aby Tobie tłumaczyć jak dziecku , twoje brednie to pisanie o mnie , bredź dalej jak sprawia ci to
przyjemność .
Jakbyś choć trochę był obiektywny wiedziałbyś że obaj z Horusem dajemy sobie popalić , on jest w tym lepszy , staram się jemu dorównać .
Nie Panna nie miał prawa udostępniać danych osobowych tak samo jak Horus nie miał prawa podawać jego danych , pisać o jego dzieciach i sprawach rodzinnych nawet wtedy gdy Panna sam o tym napisał .
Mam wrażenie że byłeś w sądzie adwokatem Horusa , wiesz wszystko w tym temacie , ja nie znam tak dokładnie , wszystko
działo się w czasach kiedy nie uczestniczyłem w debatach na forum .
Horus wybrał sąd , jego decyzja , Panna chciał załatwić sprawę po męsku , Horus odbierał to jako groźby i o ile pisze
prawdę założył ponownie sprawę sądową .
Odpowiedziałem z niesmakiem , nie podoba mi się wracanie do tematu , Ś.P. Piotra nie ma , nie może się bronić , pisanie o zmarłym który nie był osobą publiczną , to zwykłe draństwo nie chcę użyć znacznie adekwatniejszych słów .

Dopisane 01.06.2022r. o godz. 20:31:

~~mieszkaniec napisał(a): A jaką to wagę chcesz reprezentować Juruś? Przecież nikt z twojej rodziny wzrostem nie grzeszył a raczej byliście karłami . Nawet Gario to potwierdza.

Lucjan - 180 cm , Jurek 178 cm , spytaj Garia ile on ma , łatwo ci przychodzą kłamstwa .

Dopisane 01.06.2022r. o godz. 20:32:

~~horus napisał(a): Widzę was. Czytam ale teraz oglądam mecz i nie mam za dużo czasu na Jurusiów i Lucusiów.

Dublerze , Horus wszem i wobec ogłosił że nie znosi piłki nożnej .
~~socjolog niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 21:17
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~socjolog napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a)
Nie Panna nie miał prawa udostępniać danych osobowych tak samo jak Horus nie miał prawa podawać jego danych , pisać o jego dzieciach i sprawach rodzinnych nawet wtedy gdy Panna sam o tym napisał .
Mam wrażenie że byłeś w sądzie adwokatem Horusa , wiesz wszystko w tym temacie , ja nie znam tak dokładnie , wszystko
Horus wybrał sąd , jego decyzja , Panna chciał załatwić sprawę po męsku , Horus odbierał to jako groźby i o ile pisze
Odpowiedziałem z niesmakiem , nie podoba mi się wracanie do tematu , Ś.P. Piotra nie ma , nie może się bronić , pisanie o zmarłym który nie był osobą publiczną , to zwykłe draństwo nie chcę użyć znacznie adekwatniejszych słów .
I ponownie przeinaczasz fakty. Panna nie miał prawa podawać danych a Horus używał jego danych bo Różański sam tu podał swoje łącznie z adresem i tak jak ty ostatnio nawet z telefonem. Ten sam Panna też opisywał swoje dzieci a nawet imiona wnuków podawał . O tym skąd przychodzi syn w odwiedziny pisał nie Horus a jakiś sąsiad. Co Panna kiedy to wyszło tylko potwierdził.
Horus w sądzie był bez adwokata ale sam tu ostrzegał pannę by się powstrzymywał od wyzwisk i nie ukrywał że robi kopię wpisów a ten idi/o/ta nic sobie z tego nie robił i za to poniósł karę.
Nauki żadnej nie wyciągnął więc założenie kolejnej sprawy było oczywiste.
A to że go tu niema nie ma najmniejszego znaczenia bo po raz kolejny by się nie wybronił.
Ludzie pamiętają i ty też pamiętasz tylko teraz szukasz wybiegu by uciec od konkretnej odpowiedzi.
22258
#Horus nieaktywny
1 czerwca 2022r. o 21:41
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał:
Panna chciał załatwić sprawę po męsku , Horus odbierał to jako groźby i o ile pisze

miał okazję ...
ale w Biedronce leciał do mnie z wyciągniętą ręką ...
usłyszał ''spadaj frajerze '' i zniknął nawet nie wiem kiedy...
na korytarzu sądu leciał do mnie przez pół korytarza z uśmiechem który zgasł jak minąłem go bez słowa...;D
omijasz oczywiste fakty kiedy pisał tu na forum że weźmie ze sobą Wojtusia ...
pomijasz to że odgrażał się tu że weźmie kolegów z rampy i zrobią ze mnie ''pendolino''
jesteś bardzo ''zapominalski'' :D
w każdej chwili służę kopiami jego postów które zatrzymałem by takim jak ty udowadniać jakich to masz przyjaciół :D
w tym przypadku -miałeś :D
i jeszcze jedno ...to spotkanie na ''koziej górce'' mimo wszystko i ty i ja pomogło nam odnieść pewien sukces...
tyle że ja radykalnie pozbyłem się ''wrzoda'' ze swojego otoczenia a ty jeszcze strasz się go ''leczyć'' :D

to wszystko to tak dla przypomnienia ale nie liczę że to ci odświeży ''pamięć'' ;D

wracam do meczu bo obstawiłem Rune...;D
może po meczu jeszcze wpadnę ...
~~Olo niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 22:31
M21W2 napisał(a): Lucjan - 180 cm , Jurek 178 cm

Horus - 170 cm (na koturnach)

oj będa klapsy...
~~Jurko61 niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 23:27
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~socjolog napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): socjologu , podaj przykład , twoich bredni , wiem że jakiś mój dubler pisał do Horusa podając jego nazwisko , Horus go
postraszył że może to się źle dla niego skończyć , podał przykład Panny .

Spokojnie .Bez nerwów bo widzę że już cię coś nosi skoro piszesz że to ja mam podawać przykład swoich bredni. Ale skoro wracasz do sprawy Panny to może odpowiesz czy miał prawo upubliczniać tu czyjeś dane osobowe. Czy został słusznie pozwany i słusznie ukarany sądownym wyrokiem za wielokrotne wyzwiska które przecież tu wszyscy czytali. Wystarczy ci odwagi by się do tego odnieść?

Widzę że potrzebujesz aby Tobie tłumaczyć jak dziecku , twoje brednie to pisanie o mnie , bredź dalej jak sprawia ci to
przyjemność .
Jakbyś choć trochę był obiektywny wiedziałbyś że obaj z Horusem dajemy sobie popalić , on jest w tym lepszy , staram się jemu dorównać .

Dopisane 01.06.2022r. o godz. 20:31:~~mieszkaniec napisał(a): A jaką to wagę chcesz reprezentować Juruś? Przecież nikt z twojej rodziny wzrostem nie grzeszył a raczej byliście karłami . Nawet Gario to potwierdza.

Lucjan - 180 cm , Jurek 178 cm , spytaj Garia ile on ma , łatwo ci przychodzą kłamstwa .

Dopisane 01.06.2022r. o godz. 20:32:~~horus napisał(a): Widzę was. Czytam ale teraz oglądam mecz i nie mam za dużo czasu na Jurusiów i Lucusiów.

Dublerze , Horus wszem i wobec ogłosił że nie znosi piłki nożnej .

Jak już Lucjanie to 179 cm hi hi hi
93 kilo żywej wysportowanej wagi
a Rękawica dalej leży ……D
Jak myślisz Lucjanie podniesie ………-:)
Klakierzy szukają zastępcy co to Jurka ma nabić-:)-:)
nadal nie pojmują o co chodzi Januszkowi z Starego Egiptu ……D ( zero szacunku do człowieka)
Nic nadzwyczajnego nie chcę osiągnąć tylko poważnej konfrontacji z „Trollem”(kameleonem)
Forumowym , to zwykły „bubek” , a Jurek jest niesamowicie pamiętliwy co do pewnych wpisów ,

~~klucznick niezalogowany
2 czerwca 2022r. o 3:30
wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości nie daj się sprowokować , dzisiaj zachowaj spokój i zimną krew.

Horoskop dzienny na 2 czerwca – Baran

W tym dniu wszystko będzie nie tak. Zapomnisz zabrać z domu dokumentów lub telefonu, spóźnisz się na jakieś ważne spotkanie, przesolisz obiad. Pech nie będzie Cię opuszczać. Na szczęście tylko do czasu. Wieczorem czekają Cię nieoczekiwane zmiany, które będą naprawdę pozytywne.

Zastosowana autokorekta

~~horus niezalogowany
2 czerwca 2022r. o 7:18
Jak widać Moszczyńskiemu myśl o Horusie nie daje spać. Paskudny grubas i z wyglądu i z charakteru.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.