Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

20886
#Jurko61 nieaktywny
1 czerwca 2022r. o 19:33
Jestem , Tchórzewski co za pierda znowu napisałeś,
A w którym to wpisie Lucjana określiłem Fr….M ,
Ciebie rzeczywiście mordka swędzi ,
Podnoś Rękawice !!!!
Bolesławianie czekając na pierwszą Galę powoli
chcą obstawiać w STS.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~mieszkaniec niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 19:42
A jaką to wagę chcesz reprezentować Juruś? Przecież nikt z twojej rodziny wzrostem nie grzeszył a raczej byliście karłami . Nawet Gario to potwierdza.
~~horus niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 19:48
Juruś zluzuj gumę w majtach . Ty folksdojczu we wszystkich wpisach widzisz horusa?
~~Horus niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 19:56
Nieprawda. To ja jestem Horus.
14240
M21W2
1 czerwca 2022r. o 19:57
~~klucznick napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): socjologu , podaj przykład , twoich bredni , wiem że jakiś mój dubler pisał do Horusa podając jego nazwisko , Horus go
postraszył że może to się źle dla niego skończyć , podał przykład Panny .
Dubler nadal co jakiś czas się pojawia ale już nie podaje nazwiska .
Miałem i mam nadal ubaw z takich naiwniaków jak Ty .
Podejrzewam kim jesteś , odpowiedzi nie będzie .
Popyskuj dziecinko z kim innym.

Lucek dlaczego Janusz miałby się wstydzić swojego nazwiska i miałby grozić tym ,którzy się tak do niego zwracają .Po nazwisku.
Sugerujesz ze Janusz zamordował za to Pannę ?

Drugie pytanie to bardzo niemądra sugestia , granicząca z bezczelnością .
Nie wiem czy Janusz wstydzi się swojego nazwiska czy nie , jego spytaj , ja się nie wstydzę i nigdy nikogo podającego moje nazwisko nie pozwałem i nie pozwę do sądu .

~~pielęgniarz niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 19:58
Jurko61 napisał(a): Jestem , Tchórzewski co za pierda znowu napisałeś,
A w którym to wpisie Lucjana określiłem Fr….M ,
Ciebie rzeczywiście mordka swędzi ,

Jurunia nie strasz nie strasz bo się o.../sz

Zastosowana autokorekta

~~socjolog niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 20:06
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a)

Drugie pytanie to bardzo niemądra sugestia , granicząca z bezczelnością .
Nie wiem czy Janusz wstydzi się swojego nazwiska czy nie , jego spytaj , ja się nie wstydzę i nigdy nikogo podającego moje nazwisko nie pozwałem i nie pozwę do sądu .

Mylisz pojęcie wstydu z tym co wprowadziło RODO. Czułeś potrzebę upublicznienia swoich danych twoja sprawa ale jednocześnie nie możesz mieć do nikogo pretensji o to że do każdego posta który podpisujesz nickiem ktoś pełnoprawnie odpowie ci zwracając się do ciebie z nazwiska.
A co z pierwszym pytaniem odnośnie tego czy Panna został słusznie pozwany i słusznie ukarany za upublicznienie danych i wyzwiska? Znajdziesz w sobie odrobinę odwagi na odpowiedź?

~~Długolistny ligustur niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 20:10
Od godziny czekam na odpowiedź i dociera do mnie że się nie doczekam. Luckowi prawda jest obca .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.