Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

~~socjolog niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 17:43
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~horus napisał(a): Głupolu piszesz spod tyldy i rżniesz tu głupa że ty to nie ty tak samo jak twój niemiecki braciszek .Zresztą słusznie określił cię frajerem .

Uznaj oba wpisy jako moje , 100/100 , ja nie wiem czy horus piszący te słowa to oryginał , tak jestem frajerem , dyskutowałem i teraz odpisuję zwierzętom w ludzkiej skórze .

Dopisane 01.06.2022r. o godz. 17:31:Pisałem z pod tyldy aby pokazać Horusowi że mógłby po ludzku ze mną dyskutować , zdał egzamin celująco .
KOS .

A więc wyciągnij wniosek. Kiedy nie jesteś chamem i on traktuje cię jak człowieka. Kiedy wychodzi z ciebie prostactwo i pospolite chamstwo nie masz prawa oczekiwać że będzie dla ciebie łagodny. Tym postem łącznie z wystawieniem Horusowi laurki dokonałeś samozaorania .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
1 czerwca 2022r. o 17:57
~~Szerokolistny cypryśnik napisał(a): Juruś jesteś głupcem i to niereformowalnym. Piszesz o bracie frajer a on to tylko potwierdza. Jesteś śmiesznym gostkiem podobnym do równie śmiesznego brata. A dowody na to są nawet w tym temacie.
Na dodatek także w tym temacie potwierdzasz jakim jesteś prostakiem bo płaczesz że ci się zaczepia brata a sam co robisz od początku tematu? Gdzie odniosłeś się do tematu chociaż jednym wpisem?. Gdzie to zrobił twój zidio/cia/ły brat? Jeśteście obaj tragicznie żałośni jak wasz przyjaciel z koziej górki.

Szczekasz z za płotu ( anonimowa tylda ) , żal mi ciebie , tak po prostu , po ludzku .
Jurko na oczy nie widział PanaM , mnie z PanemM dzieli przepaść pod każdym względem , bądź na tyle dobry , pozwól mi samemu decydować kto moim przyjacielem kto kolegą .
Znowu zachowałem się jak frajer , podrażniłem szczekaczki , i po co mi to .
Pozdrawiam wszystkie szczekające tyldy .

P.S . O fenomenie Solidarności nie dyskutuje się z " Urbanami " .

Dopisane 01.06.2022r. o godz. 17:57:

~~socjolog napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~horus napisał(a): Głupolu piszesz spod tyldy i rżniesz tu głupa że ty to nie ty tak samo jak twój niemiecki braciszek .Zresztą słusznie określił cię frajerem .

Uznaj oba wpisy jako moje , 100/100 , ja nie wiem czy horus piszący te słowa to oryginał , tak jestem frajerem , dyskutowałem i teraz odpisuję zwierzętom w ludzkiej skórze .

Dopisane 01.06.2022r. o godz. 17:31:Pisałem z pod tyldy aby pokazać Horusowi że mógłby po ludzku ze mną dyskutować , zdał egzamin celująco .
KOS .

A więc wyciągnij wniosek. Kiedy nie jesteś chamem i on traktuje cię jak człowieka. Kiedy wychodzi z ciebie prostactwo i pospolite chamstwo nie masz prawa oczekiwać że będzie dla ciebie łagodny. Tym postem łącznie z wystawieniem Horusowi laurki dokonałeś samozaorania .

W Polsce ok .20% społeczeństwa nie potrafi czytać ze zrozumieniem , jesteś tego dobitnym przykładem .

~~socjolog niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 18:33
A więc jesteś w tych dwudziestu procentach. Piszesz że podpisywałeś się jako KOS i Horus co podkreśliłeś zdał egzamin celująco. Dlaczego więc kiedy piszesz jako zalogowany jedyne co potrafisz to rzucać inwektywami w jego stronę lub zaprzeczać że to co pisze o Solidarności jest kłamstwem skoro podano tam kilka przykładów oszustw związkowców ?Wróć do tamtych postów i jeszcze raz przeczytaj . Tylko będziesz miał kolejny problem właśnie z tym że jesteś w grupie tych 20 %.
14240
M21W2
1 czerwca 2022r. o 19:04
socjologu , podaj przykład , twoich bredni , wiem że jakiś mój dubler pisał do Horusa podając jego nazwisko , Horus go
postraszył że może to się źle dla niego skończyć , podał przykład Panny .
Dubler nadal co jakiś czas się pojawia ale już nie podaje nazwiska .
Miałem i mam nadal ubaw z takich naiwniaków jak Ty .
Podejrzewam kim jesteś , odpowiedzi nie będzie .
Popyskuj dziecinko z kim innym.
~~znawca tematu niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 19:04
A co na to wszystko panisko z Koziej górki? Bo coś jakby zamknął swoją kłamliwą ,obleśną mordę .To jak tam było z tym Panną i jego synem? Komu i po co o tym mówiłeś ? milczysz pan ale bądź pewien że jak się pokażesz to przypomnę to pytanie.
~~klucznick niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 19:13
M21W2 napisał(a): socjologu , podaj przykład , twoich bredni , wiem że jakiś mój dubler pisał do Horusa podając jego nazwisko , Horus go
Dubler nadal co jakiś czas się pojawia ale już nie podaje nazwiska .
Miałem i mam nadal ubaw z takich naiwniaków jak Ty .
Podejrzewam kim jesteś , odpowiedzi nie będzie .
Popyskuj dziecinko z kim innym.

Lucek dlaczego Janusz miałby się wstydzić swojego nazwiska i miałby grozić tym ,którzy się tak do niego zwracają .Po nazwisku.
Sugerujesz ze Janusz zamordował za to Pannę ?
~~socjolog niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 19:13
M21W2 napisał(a): socjologu , podaj przykład , twoich bredni , wiem że jakiś mój dubler pisał do Horusa podając jego nazwisko , Horus go

Spokojnie .Bez nerwów bo widzę że już cię coś nosi skoro piszesz że to ja mam podawać przykład swoich bredni. Ale skoro wracasz do sprawy Panny to może odpowiesz czy miał prawo upubliczniać tu czyjeś dane osobowe. Czy został słusznie pozwany i słusznie ukarany sądownym wyrokiem za wielokrotne wyzwiska które przecież tu wszyscy czytali. Wystarczy ci odwagi by się do tego odnieść?
~~Długolistny ligustur niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 19:20
Odpowiedź może być ciekawa o ile taka będzie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.