~~Szerokolistny cypryśnik napisał(a): Juruś jesteś głupcem i to niereformowalnym. Piszesz o bracie frajer a on to tylko potwierdza. Jesteś śmiesznym gostkiem podobnym do równie śmiesznego brata. A dowody na to są nawet w tym temacie.
Na dodatek także w tym temacie potwierdzasz jakim jesteś prostakiem bo płaczesz że ci się zaczepia brata a sam co robisz od początku tematu? Gdzie odniosłeś się do tematu chociaż jednym wpisem?. Gdzie to zrobił twój zidio/cia/ły brat? Jeśteście obaj tragicznie żałośni jak wasz przyjaciel z koziej górki.
Szczekasz z za płotu ( anonimowa tylda ) , żal mi ciebie , tak po prostu , po ludzku .
Jurko na oczy nie widział PanaM , mnie z PanemM dzieli przepaść pod każdym względem , bądź na tyle dobry , pozwól mi samemu decydować kto moim przyjacielem kto kolegą .
Znowu zachowałem się jak frajer , podrażniłem szczekaczki , i po co mi to .
Pozdrawiam wszystkie szczekające tyldy .
P.S . O fenomenie Solidarności nie dyskutuje się z " Urbanami " .
Dopisane 01.06.2022r. o godz. 17:57:
~~socjolog napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~horus napisał(a): Głupolu piszesz spod tyldy i rżniesz tu głupa że ty to nie ty tak samo jak twój niemiecki braciszek .Zresztą słusznie określił cię frajerem .
Uznaj oba wpisy jako moje , 100/100 , ja nie wiem czy horus piszący te słowa to oryginał , tak jestem frajerem , dyskutowałem i teraz odpisuję zwierzętom w ludzkiej skórze .
Dopisane 01.06.2022r. o godz. 17:31:Pisałem z pod tyldy aby pokazać Horusowi że mógłby po ludzku ze mną dyskutować , zdał egzamin celująco .
KOS .
A więc wyciągnij wniosek. Kiedy nie jesteś chamem i on traktuje cię jak człowieka. Kiedy wychodzi z ciebie prostactwo i pospolite chamstwo nie masz prawa oczekiwać że będzie dla ciebie łagodny. Tym postem łącznie z wystawieniem Horusowi laurki dokonałeś samozaorania .
W Polsce ok .20% społeczeństwa nie potrafi czytać ze zrozumieniem , jesteś tego dobitnym przykładem .