Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

~~horus niezalogowany
3 czerwca 2022r. o 16:52
No bo według słów twojego brata kraść mogą bo inni też kradli.
Pierdo/l/lić idee bo my som teraz pany. Teraz i od zawsze Solidarność miała swoje grabie i sobie grabiła co mogła . Do dzisiaj grabi . No i sobie nagrabiła na tyle że związek istnieje dzisiaj jako szczątkowy a ludzie patrzą na nich jako tych co przyczynili się do ruiny tego kraju.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wesoły Romek niezalogowany
3 czerwca 2022r. o 17:08
M21W2 napisał(a): Wszystkie partie spieniężyły przejęte majątki , jedynie PiS dawniej PC nie spieniężyło .

O czym Ty "szczepan" pierdzielisz, PC nie spieniężyło? to sprawdź przejęli wszystko przy Nowogrodzkiej i kto jest właścicielem tego, PISnięci tylko teraz podnajmują, poczytaj sobie jakie wałki sqwiałe złodzieje robili :)
~~Wesoły Romek niezalogowany
3 czerwca 2022r. o 17:11
~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Wszystkie partie spieniężyły przejęte majątki , jedynie PiS dawniej PC nie spieniężyło .

O czym Ty "szczepan" pierdzielisz, PC nie spieniężyło? to sprawdź przejęli wszystko przy Nowogrodzkiej i kto jest właścicielem tego, PISnięci tylko teraz podnajmują, poczytaj sobie jakie wałki sqwiałe złodzieje robili :)

https://wielkopolskie.naszemiasto.pl/polityka-siedziba-pis-sprzedana-tuz-przed-wyborami/ar/c1-6776357
~~Horus niezalogowany
3 czerwca 2022r. o 18:52
tragedia Zwieriewa ...nie będę tego komentował ...
ale widzę że chociaż ''nie chcem ale muszem'' się zalogować...;D
bo pewne pierdy Lucusia muszę skomentować...;D
22258
#Horus nieaktywny
3 czerwca 2022r. o 19:29
ty kmiocie zachęcasz innych do nauki?...a sam jesteś nieuk i prostak...
nawet brat postawił cię w szeregu frajerów...;D
tak to jest kiedy chce się próbować komuś ''dokopać'' a z samego siebie robi się zwykłego durnia bo kiedy nerw nosi nie wie co pisze i jak to się może obrócić przeciw...
ale proszę bardzo ...jak to teraz jeden czy drugi ''usprawiedłiwi''?

20886
Jurko61 przedwczoraj o 19:33
co za pierda znowu napisałeś,
A w którym to wpisie Lucjana określiłem Fr….M ,

Jurko61 napisał(a):
To taki zwykły Fr………r może tylko grzebać w prywatnej przeszłości nie mogących nic zmienić dzieciaków ,

to fragment wpisu ''yntelygenta'' Jurusia...całość na stronie 15 -ej ...

wygląda na to że Jurusie i Lucusie mogą grzebać w ''prywatnej przeszłości nie mogących nic zmienić dzieciaków ''ale inni absolutnie nie...
bo co robi Lucuś? ano to i to jest wpis chyba z ostatniej strony tematu...

14240
M21W2 7 godz. 27 min. temu
niech bohaterem będzie syn trepa ,

więc kto tu Juruniu grzebie w przeszłości?...kogo uwiera to że jakieś ''dzieciaki'' też nie miały wpływu na to by cokolwiek zmienić?

tyle razy jednemu i drugiemu pisałem by myśleli co piszą powstrzymując emocje...;D
a ci jak ostatnie ''tempe dzidy'' brną w coraz to głusze wpisy...;D

powodem jest to że piszę o ''s'' jak ją widzę i bardzo często opieram to na faktach ...to nie są moje wymysły tylko opinie ludzi związanych z badaniem zarówno początkowego ''fenomenu '' Solidarności jak i jej upadku...
no ale domyślam się że taki Lucuś -nic nie znaczący pionek w strukturach związku - wie wszystko lepiej niż historycy z profesorskimi tytułami...;D

14240
M21W2
3 czerwca 2022r. o 21:49
Parówo Horusie , zaczepiasz a jak dostaniesz kopa skomlesz jak kundel .
Jurek w tym poście pisał do ciebie Czytelniku , to ciebie postawił w granie frajerów , psychopato .

Pisząc o synu trepa pisałem o tobie , bohaterze klawiaturowy , o dzieciach ŚP .Piotra a szczególnie jego synu pisałeś przy każdej dyskusji z Piotrem .
Ośle , przeczytaj do kogo Jurko pisał , jakbyś zapomniał jak masz na imię sklerotyku to przypominam - Januszek .

I ty Januszku wypisujesz „fantasta”
napisz mi mecenasie jak traktuje się takich z prywatnym kapownikiem , wiem zaboli …D
jak już wiele razy wypisywałeś do pana Przemka „ ma boleć”
To taki zwykły Fr………r może tylko grzebać w prywatnej przeszłości nie mogących nic zmienić dzieciaków ,
Upodliłeś Pannę który był potrzebującym pomocy , spróbuj może mnie potraktować postawieniem przed Temidą,

To o dzieciakach Panny jakbyś nie wiedział co tobie frajerze zarzucił Jurko .

Zastosowana autokorekta

20886
#Jurko61 nieaktywny
3 czerwca 2022r. o 22:09
~~Bolecnauta napisał(a): Zmoczyłeś dupę Jurko pisząc że to normalne że grabie grabią do siebie i teraz jak zwykle w głupi sposób to usprawiedliwiasz. Bo jak to wygląda na tle haseł z jakimi szła do zmian w kraju ta wasza Solidarność? Okazaliście się zwykłymi oszustami i złodziejami bo tak właśnie wyszło zaraz po okrągłym stole. Dlaczego zwiałeś do tych ,,szwabów'' skoro twój brat wywalczył lepszą Polskę ? Dlaczego nie wracasz teraz do kraju skoro jest tu taki ,,raj'' o którym tak często pisze twój brat?
To wszystko pokazuje że rację mają ci co piszą o tobie jako zdrajcy lub folksdojczu.
Zresztą jesteś wierną kopią swojego brata który kiedy tylko może uprawia swoją autopromocję i tylko czekać na to że kiedyś napisze że to on jednoosobowo obalił komunę. Ty teraz idziesz w jego ślady pisząc o wyjeździe do Norwegii jakby to było coś co kogokolwiek by interesowało. Opanuj się chłopie i na tych rybach przemyśl swoje postępowanie a może jak wrócisz coś ci się przestawi w tym dur/n/m łbie.

Przykładowo ciebie bo skomentowałeś , a Horusa STS ciebie nie interesuje brak komentarza z twojej strony………D
Propozycja przemyślenia nietrafna -:)-:)
Chłop z dur/n/ym łbem nie myśli ………D
Analizuj co piszesz „Fircyku”……………D

Dopisane 03.06.2022r. o godz. 21:56:

Horus napisał(a): ty kmiocie zachęcasz innych do nauki?...a sam jesteś nieuk i prostak...
nawet brat postawił cię w szeregu frajerów...;D
tak to jest kiedy chce się próbować komuś ''dokopać'' a z samego siebie robi się zwykłego durnia bo kiedy nerw nosi nie wie co pisze i jak to się może obrócić przeciw...
ale proszę bardzo ...jak to teraz jeden czy drugi ''usprawiedłiwi''?

20886
Jurko61 przedwczoraj o 19:33
co za pierda znowu napisałeś,
A w którym to wpisie Lucjana określiłem Fr….M ,

Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a):

to fragment wpisu ''yntelygenta'' Jurusia...całość na stronie 15 -ej ...

wygląda na to że Jurusie i Lucusie mogą grzebać w ''prywatnej przeszłości nie mogących nic zmienić dzieciaków ''ale inni absolutnie nie...
bo co robi Lucuś? ano to i to jest wpis chyba z ostatniej strony tematu...

14240
M21W2 7 godz. 27 min. temu
niech bohaterem będzie syn trepa ,

więc kto tu Juruniu grzebie w przeszłości?...kogo uwiera to że jakieś ''dzieciaki'' też nie miały wpływu na to by cokolwiek zmienić?

tyle razy jednemu i drugiemu pisałem by myśleli co piszą powstrzymując emocje...;D
a ci jak ostatnie ''tempe dzidy'' brną w coraz to głusze wpisy...;D

powodem jest to że piszę o ''s'' jak ją widzę i bardzo często opieram to na faktach ...to nie są moje wymysły tylko opinie ludzi związanych z badaniem zarówno początkowego ''fenomenu '' Solidarności jak i jej upadku...
no ale domyślam się że taki Lucuś -nic nie znaczący pionek w strukturach związku - wie wszystko lepiej niż historycy z profesorskimi tytułami...;D

~~horus przedwczoraj o 14:25
Głupolu piszesz spod tyldy i rżniesz tu głupa że ty to nie ty tak samo jak twój niemiecki braciszek .Zresztą słusznie określił cię frajerem
Kiedy i gdzie ja to napisałem „Fircyku”

Dopisane 03.06.2022r. o godz. 22:09:

~~horus napisał(a): No bo według słów twojego brata kraść mogą bo inni też kradli.
Pierdo/l/lić idee bo my som teraz pany. Teraz i od zawsze Solidarność miała swoje grabie i sobie grabiła co mogła . Do dzisiaj grabi . No i sobie nagrabiła na tyle że związek istnieje dzisiaj jako szczątkowy a ludzie patrzą na nich jako tych co przyczynili się do ruiny tego kraju.

Podróbko Horusa i ty grabisz w swoją stronę , czy nie ???
A jak nie grabisz toś „Fircyk” i „Dyletant”
22258
#Horus nieaktywny
3 czerwca 2022r. o 22:18
M21W2 napisał(a): Parówo Horusie , zaczepiasz a jak dostaniesz kopa skomlesz jak kundel .
Jurek w tym poście pisał do ciebie Czytelniku , to ciebie postawił w granie frajerów , psychopato .

Pisząc o synu trepa pisałem o tobie , bohaterze klawiaturowy , o dzieciach ŚP .Piotra a szczególnie jego synu pisałeś przy każdej dyskusji z Piotrem .
Ośle , przeczytaj do kogo Jurko pisał , jakbyś zapomniał jak masz na imię sklerotyku to przypominam - Januszek .

Upodliłeś Pannę który był potrzebującym pomocy , spróbuj może mnie potraktować postawieniem przed Temidą,

To o dzieciakach Panny jakbyś nie wiedział co tobie frajerze zarzucił Jurko .

ojojoj...ponosi chłopinę a tu wieczór...
opanuj się stary capie bo jeszcze się z tego wszystkiego rano nie obudzisz i dołączysz do koleżki ...;D
WYTŁUMACZ MI O CO CHODZI Z TĄ ''PAÓWĄ''?

no widzisz dupku...potwierdzasz nawet teraz że pisząc o ''synu trepa'' pisałeś do mnie ...
więc jak to jest z tym grzebaniem w przeszłości ?
a co ty robisz jak nie to że w niej grzebiesz?

''To taki zwykły Fr………r może tylko grzebać w prywatnej przeszłości nie mogących nic zmienić dzieciaków ,''
ja mogłem coś zmienić?
ale z ciebie dureń...;D

a co do tego ''panny''
on sam się skundlił ...to jemu opieka zabrała dzieciaka bo wolał gorzałę niż zajęcie się dzieckiem i jego wychowaniem... to on miał założoną odpowiednią kartotekę i to on płaszczył się przed sądem ...;D

jeszcze raz ..opanuj emocje FRAJERZE ...;D
wypij jakieś ziółka albo co...

Dopisane 03.06.2022r. o godz. 22:18:

wpadnę po ''szkiełku''
masz czas na popuszczenie gumy w gatkach a kto wie czy nie na zmianę pampersa...;D
no i liczę na wyjaśnienie ...

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza