Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

20886
#Jurko61 nieaktywny
4 czerwca 2022r. o 8:09
Jaki plan tym razem ?? Janusz czepiasz
się ciagle jednego epizodu , dałbyś sobie siana ,
może nastąpił by spokój na Forum ???
jaki interes masz w tym pisaniu bzdur ,
Ani ja nie Panna co dał się wciągnąć jak tabaka
w późniejszym terminie zderzyć musiał się z Temidą-:)
Co mnie obchodzi jak ciebie nazwano , jak nie jesteś
„parówa” to olej .
Wszędzie widzisz podstęp , czyli potrzebujesz
Specjalisty , a ja nim nie jestem (szkoda)
A może te próby podstępne maja takie same podłoże
jak u Panny??
Jasiek opanuj się i podnieś wreszcie Rękawice -:)-:)
jeszcze jedna porada Janusz ,
nadmieniłeś iż więcej wydajesz jak cztery „ojro”
w STS , czyli nie możesz być „parówa” , tylko
mały „ Hazardzista” z ciebie-:)
Ps.
Coś o hazardzie wiem -:)-:)

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
4 czerwca 2022r. o 9:28
Jurko61 napisał(a):

no widzisz Juruś jaki jesteś cienias? ;D
gdzie te twoje ''analizy''? ktoś już się pokusił o objaśnienie tego określenia a ty i Lucuś podwinęliście kity...;D
na dodatek ten twój Lucuś bezczelnie pisze w jednym z ostatnich postów o postawieniu go przed Temidą ...
łatwo jest rzucać nieprzemyślane słowa ale trudniej jest się pogodzić z tym jaką można za nie ponieść odpowiedzialność...
po raz kolejny więc pytam -gdzie te twoje ''analizy''? :D
jakie wnioski wyciągnął ten twój brat bęcwał ?...zarówno z tego za co stał przed sądem jeden i drugi koleżka...
jeden za obelgi i wyzwiska drugi za oszczerstwa...
masz rację ...ja wiem kim jestem i wiem na co mnie stać jak ktoś przegnie ''pałkę'' ...a Lucuś jest na złej drodze...
chce skończyć jak pzd? zadzwoń do niego ,wytłumacz bo ja już kiedyś próbowałem mu pewne sprawy tłumaczyć ale to tłumok do którego nic nie trafiło ...może jednak brata posłucha bo teraz zamknął tą swoją niewyparzoną japę i milczy...;D

gdzie ja widzę jakieś ''podstępy''?
ja widzę co czytam ...
więc jeśli już piszesz o specjalistach to poszukaj go dla brata oby nie zabrnął za daleko...
pamiętaj że i ''pzd' długo tolerowałem i wielokrotnie ostrzegałem ...:D

my teraz w miasto na zakupy a ty Lucuś czytaj -bo wiem że przeczytasz ;D - i przemyśl to co tu napisałem ...

ps. sympatia i patriotyzm jest za Igą ale zbyt niski kurs ...więc obstawię Gauff ...:D

~~Czarny wilec niezalogowany
4 czerwca 2022r. o 10:22
Jurko czy gdyby tutaj na forum ktoś nazwał cię pedałem albo cwe///em olał byś to?
~~ladaco niezalogowany
4 czerwca 2022r. o 10:59
~~Czarny wilec napisał(a): Jurko czy gdyby tutaj na forum ktoś nazwał cię pedałem albo cwe///em olał byś to?

A jaki masz wpływ na to co ktoś o tobie myśli lub pisze ? Olać parówy.
~~Szyneczka niezalogowany
4 czerwca 2022r. o 12:31
Parówa to forumowy cienias . Burczymucha samochwała. Jak nic pasuje do fallusa Janusza T.
~~Dawny twój znajomy niezalogowany
4 czerwca 2022r. o 12:36
Już Ci Janusz pisałem . Nic nie dotarło , po co się pogrążasz.Po co udajesz że ktokolwiek Cie lubi.Stajesz się żałosny.
22258
#Horus nieaktywny
4 czerwca 2022r. o 12:46
wali mnie to...;D
mam gdzieś takich ''dawnych znajomych'' ;D
widocznie nie byli nic warci...;D
ty nie stajesz się a jesteś żałosny...;D
dlaczego otwarcie nie napiszesz kim jesteś lub skąd się znamy...znaliśmy...;D

bo taki jesteś ''znajomy''
~~Maćko niezalogowany
4 czerwca 2022r. o 13:05
~~Szyneczka napisał(a): Parówa to forumowy cienias . Burczymucha samochwała. Jak nic pasuje do fallusa Janusza T.

Jeszcze większy cienias to ten żałosny Jurko któremu kobieta uratowała życie bo dzisiaj był by szefem AA .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza