Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

20886
#Jurko61 nieaktywny
3 czerwca 2022r. o 22:28
I ty Januszku wypisujesz „fantasta”
napisz mi mecenasie jak traktuje się takich z prywatnym kapownikiem , wiem zaboli …D
jak już wiele razy wypisywałeś do pana Przemka „ ma boleć”
((To taki zwykły Fr………r może tylko grzebać w prywatnej przeszłości nie mogących nic zmienić dzieciaków ))
Upodliłeś Pannę który był potrzebującym pomocy , spróbuj może mnie potraktować postawieniem przed Temidą,

Przeczytaj to Burczymucha jeszcze raz i przeanalizuj kogo nazwałem Fra…………em ,
Pomogę ci troszeczkę , ktoś grzebie w przeszłości nic nie mogących zmienić dzieciaków ,
Czyli Fra………er pełny degustujący się ich niemocą w tamtym okresie , oraz w teraźniejszości nazywa ich menelami…………D
Dasz rady teraz ogarnąć mecenas -:)-:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
3 czerwca 2022r. o 23:02
czekając na pewne wyjaśnienie twojego braciszka a mianowicie co oznacza ''parówa'' zadam ci jedno pytanie...
wiesz Jurek dlaczego nawet lubię z tobą popisywać?
~~Zielonobrunatny aster niezalogowany
3 czerwca 2022r. o 23:03
Lucuś nie odpowie bo to miękka faja jest i basta.
22258
#Horus nieaktywny
3 czerwca 2022r. o 23:17
Horus napisał(a): czekając na pewne wyjaśnienie twojego braciszka a mianowicie co oznacza ''parówa'' zadam ci jedno pytanie...
wiesz Jurek dlaczego nawet lubię z tobą popisywać?

odpowiesz dzisiaj czy raczej jutro? :D

Dopisane 03.06.2022r. o godz. 23:17:

Juruś chyba pakuje wędki i nie ma czasu ...:D
no ja też nie zamierzam czekać ...tym bardziej że wiem o tym że Juruś jutro tu wróci ...;D
prawda Juruś? ;D
nie zapomnij spakować spławików i woblerów...''rybaku'' :D
20886
#Jurko61 nieaktywny
4 czerwca 2022r. o 0:03
A wiesz dlaczego zapraszałem na śniadanie ???
u mnie jest jedna zasada często analizuje wpisy nie kierując się emocjami , a ty oczywiście
Janusz posiadasz pewien zasób wiedzy nie do końca zgadzającą się z prawdą ,
zwłaszcza do mojej osoby , zarówno nie podnosi mi tu żaden „fircyk” ciśnienia
pisząc o mnie negatywnie , jego „broszka” najważniejsze bym ja wiedział kim jestem ,
politykuje od pewnego czasu ot tak dla yay , pompując tych co i tak nic nie zmienią
jako single , co mnie nieraz lekko burzy ???
Chamstwo w stosunku do osób które się na oczy nie widziały ,
a w Realu są sami zwykłymi zjadaczami chleba , walcząc o przetrwanie .
Przypuszczam gdybyś przyjął zaproszenie na śniadanie inaczej byś pisał
O mnie , o Lucjanie , jestem wprost pewien , ponieważ to źródło informacji o mnie
które zostało Januszowi wpompowane nie było czyste .
A tera podnieś Rękawice -:)-:)
a tu na Forum pompuje jeden drugiego , a klakierzy chwytają jak przysłowiowy Bocian żabę
nie mając pojęcia o wpuszczaniu ich w maliny .
I Forum tętni życiem , Redaktorzy mają ubaw.
I szafa gra.
Polecam na następny raz przyjąć zaproszenie na śniadanie za cztery ojro-:)-:)

Dopisane 03.06.2022r. o godz. 23:58:

Jakie wędki Janusz , kij z leszczyny -:)-:)
W Norwegi spławiki ???
a w sumie możliwe -:) , a co spławik , robaczek i Halibut pewny-:)-:)
żyłka 15 -stka , przepon 10-tka i bydzie co filetować -:)-:)

Dopisane 04.06.2022r. o godz. 00:03:

Muszę Janusz złe wieści ci przekazać , w namiocie nie ma gniazdka od prądu ,
a Agregat prądotwórczy nie zmieścił mi się do reklamówki , choć porwałem w Aldiku te największą -:)-:)
I internet Zu-:)-:)
~~Horus niezalogowany
4 czerwca 2022r. o 0:35
Bua cha cha cha . Spadaj kmiocie...;D
22258
#Horus nieaktywny
4 czerwca 2022r. o 7:21
Jurko61 napisał(a):

jaki piękny elaborat...;D tyle że to kolejna porcja bzdur i zwykłe pustosłowie...co mnie obchodzą twoje intencje kiedy zapraszałeś mnie na śniadanie?...myślę że te intencje nie były czyste i chyba przypominały te jakie kierowały twoim braciszkiem który wkręcił się na spotkanie u wiesz ...tego ''fałszywego kolegi'' :D
ty ''często analizujesz wpisy''????
no to DUPA z ciebie a nie analityk...;D
żadnych wniosków nie wyciągasz po tych swoich ''analizach'' ...brniesz ''w zaparte'' nawet jak ci się przedstawia fakty...
piszesz bzdury że ''upodliłem '' waszego ...racja nie waszego a Lucusia koleżkę ...;D
myślę że wbrew temu co piszesz , niejeden ci tu podniósł ciśnienie bo widać jak na dłoni jak się miotasz widząc we wszystkich wpisach ''rękę Horusa'' :D
a tu ludzie często zadają ci pytania na które nie odpowiadasz...boisz się że ''kurtyna by opadła'' czy to strach przed tym że twój ''nimb'' wy zgasł niczym candle in the wind...;D

i przestań tu pierdzielić o tym zaproszeniu na śniadanie bo zacznę wierzyć w to co tu ktoś wcześniej napisał...;D
śniadanie za cztery ojro? ja więcej wpłacam w STS-IE...;D

Jak myślisz? czy Lucuś odpowie mi w końcu co miał na myśli pisząc do mnie ''parówa''? ;D
a może poddasz to tej ''analizie";D
pytam bo jesteście obaj takim lustrzanym odbiciem i chyba dlatego obaj często unikacie odpowiedzi lub kluczycie ...

za oknem deszcz , popijam kawkę ...mam czas...
jak zjesz śniadanie -to chyba coś więcej niż tani lunszmit z aldiego - ; D może odpiszesz...

~~Eee niezalogowany
4 czerwca 2022r. o 7:52
Parówa czyli penis. - Patrz stanęła mu parówa! w gwarze więziennej - cwel, nygus (więzień najniższej kategorii zmuszony do wyświadczania usług seksualnych). w potocznym użyciu mniej obraźliwe; dowolna nielubiana osoba płci męskiej.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy