Horus napisał(a): czekając na pewne wyjaśnienie twojego braciszka a mianowicie co oznacza ''parówa'' zadam ci jedno pytanie...
wiesz Jurek dlaczego nawet lubię z tobą popisywać?
Jurko61 napisał(a):
jaki piękny elaborat...;D tyle że to kolejna porcja bzdur i zwykłe pustosłowie...co mnie obchodzą twoje intencje kiedy zapraszałeś mnie na śniadanie?...myślę że te intencje nie były czyste i chyba przypominały te jakie kierowały twoim braciszkiem który wkręcił się na spotkanie u wiesz ...tego ''fałszywego kolegi'' :D
ty ''często analizujesz wpisy''????
no to DUPA z ciebie a nie analityk...;D
żadnych wniosków nie wyciągasz po tych swoich ''analizach'' ...brniesz ''w zaparte'' nawet jak ci się przedstawia fakty...
piszesz bzdury że ''upodliłem '' waszego ...racja nie waszego a Lucusia koleżkę ...;D
myślę że wbrew temu co piszesz , niejeden ci tu podniósł ciśnienie bo widać jak na dłoni jak się miotasz widząc we wszystkich wpisach ''rękę Horusa'' :D
a tu ludzie często zadają ci pytania na które nie odpowiadasz...boisz się że ''kurtyna by opadła'' czy to strach przed tym że twój ''nimb'' wy zgasł niczym candle in the wind...;D
i przestań tu pierdzielić o tym zaproszeniu na śniadanie bo zacznę wierzyć w to co tu ktoś wcześniej napisał...;D
śniadanie za cztery ojro? ja więcej wpłacam w STS-IE...;D
Jak myślisz? czy Lucuś odpowie mi w końcu co miał na myśli pisząc do mnie ''parówa''? ;D
a może poddasz to tej ''analizie";D
pytam bo jesteście obaj takim lustrzanym odbiciem i chyba dlatego obaj często unikacie odpowiedzi lub kluczycie ...
za oknem deszcz , popijam kawkę ...mam czas...
jak zjesz śniadanie -to chyba coś więcej niż tani lunszmit z aldiego - ; D może odpiszesz...