~~Modrawy Platan napisał(a): Panowie włodarze urlopy mam nadzie sobie wypisali zeby być na prywatnym otwarciu sklepu?? Do roboty urzędasy a nie lansik za państwowe!!
~~żółty kaczeniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Modrawy Platan napisał(a): Panowie włodarze urlopy mam nadzie sobie wypisali zeby być na prywatnym otwarciu sklepu?? Do roboty urzędasy a nie lansik za państwowe!!
Znam te sprawy od podszewki ci wielcy włodarze zawsze mają gdzieś jakąś imprezę gdzie są zapraszani i chętnie w tym kabarecie uczestniczą i przecinają te wstążki lub składają wieńce i kwiaty, zamiast w godzinach pracy wypełniać swoje obowiązki z resztą jakie obowiązki ma Vice starosta który nagminnie przysypia albo etatowy członek zarządu, który w swoim gabinecie ciągle gości kolesi z sld .
~~Zielonoszary Kiścień napisał(a):Ktoś napisał: ~~żółty kaczeniec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Modrawy Platan napisał(a): Panowie włodarze urlopy mam nadzie sobie wypisali zeby być na prywatnym otwarciu sklepu?? Do roboty urzędasy a nie lansik za państwowe!!
Znam te sprawy od podszewki ci wielcy włodarze zawsze mają gdzieś jakąś imprezę gdzie są zapraszani i chętnie w tym kabarecie uczestniczą i przecinają te wstążki lub składają wieńce i kwiaty, zamiast w godzinach pracy wypełniać swoje obowiązki z resztą jakie obowiązki ma Vice starosta który nagminnie przysypia albo etatowy członek zarządu, który w swoim gabinecie ciągle gości kolesi z sld .
Super to ujęte. Piotr
~~Zielonoszary Kiścień napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonoszary Kiścień napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~żółty kaczeniec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Modrawy Platan napisał(a): Panowie włodarze urlopy mam nadzie sobie wypisali zeby być na prywatnym otwarciu sklepu?? Do roboty urzędasy a nie lansik za państwowe!!
Dobre spostrzeżenie, super to ujęte. Też widzę te lica, zazwyczaj-na dęte. Piotr
~~Piotr napisał(a): Ileż wzniosłych chaseł, ja w życiu słuchałem, ile gęb nadętych, już naoglądałem. Czas by się na łóżku , do spania ułożyć, bo nie jest wskazane, mózg przed snem obciążyć. Pozdrawiam