~~raus napisał(a):Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a)
Jak go spotkasz to powinien napluć ci w ślepia a nie przepraszać .
Juruś...to też napisał Horus?
tak cię tu widzą i to jest twój prawdziwy ''ból du-py'' :D
Horus napisał(a): jeszcze raz ...nie podniecaj się ...
na kiego ''wuja'' mi te ten twój ''życiorys''?...co mnie obchodzi czy byłes alkoholikiem czy nie?...przeciez nie ja o tym pierwszy napisałem?
podobnie jak nie ja pierwszy pisałem o jakichś ''sandałach'' :D
to samo dotyczy tego czy ktoś ci tam w faterlandzie pomagał czy nie..
dla mnie to ty możesz sikać do złotego pisuaru i równie dobrze możesz paść ''pod mostem''
zrozumiałeś?
i przestań tu z tymi ''ełrasami'' bo tym mi nie zaimponujesz...jedyne co to tym potwierdzasz swoją płytkość w myśleniu że za ''ojro '' możesz wszystko kupić...
twoje ''słowo''?...a na kiego ''h'' mi ono? ;D
to tak na męski język obyś zrozumiał...Dopisane 18.06.2022r. o godz. 20:24:Ktoś napisał: ~~raus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a)
Horus napisał(a): jeszcze raz ...nie podniecaj się ...
na kiego ''wuja'' mi te ten twój ''życiorys''?...co mnie obchodzi czy byłes alkoholikiem czy nie?...przeciez nie ja o tym pierwszy napisałem?
to samo dotyczy tego czy ktoś ci tam w faterlandzie pomagał czy nie..
dla mnie to ty możesz sikać do złotego pisuaru i równie dobrze możesz paść ''pod mostem''
zrozumiałeś?
i przestań tu z tymi ''ełrasami'' bo tym mi nie zaimponujesz...jedyne co to tym potwierdzasz swoją płytkość w myśleniu że za ''ojro '' możesz wszystko kupić...
twoje ''słowo''?...a na kiego ''h'' mi ono? ;D
to tak na męski język obyś zrozumiał...Dopisane 18.06.2022r. o godz. 20:24:Ktoś napisał: ~~raus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a)
To teraz ci Januszku po męsku odpiszę , nie masz przed sobą jakiegoś szmojtka ,
A postawione w twoim wpisie zapytania są twoim tworem ,
Jak nie potrafisz kulturalnie odpowiedzieć twoja sprawa , jestem długo pamiętliwy .
A teraz frustracie popisz sobie , wiesz jak to bywa za dzieciaka byłeś mrukiem nieakceptowanym ,
I takim widzę pozostałeś.
Dopisane 18.06.2022r. o godz. 20:46:
Widzę Janusz że się nie dogadamy ubliżasz coraz więcej , a ja nie Panna którego przed Temidą postawiłeś , ja nie PanM
któremu usługę robiłeś a teraz obszczekujesz , napisze ci jedno nie zakończysz kozakowania w stosunku do mojej osoby ,
wpier…………lisz tak po męsku ci napiszę byś zrozumiał się w kłopoty , chyba że lubisz ???
Horus napisał(a): na kiego ''wuja'' mi te ten twój ''życiorys''?...co mnie obchodzi czy byłes alkoholikiem czy nie?...przeciez nie ja o tym pierwszy napisałem?
Horus napisał(a): przeciez nie ja o tym pierwszy napisałem?