~~Błękitna Aralia napisał(a): Jak czytam te komentarze to się zastanawiam czy naprawdę jest aż tak źle z naszą Policją? ale kto by nas bronił przed bandziorami gdyby nie Policja ,ja do Policji nie mam zastrzeżeń pracę mają wredną ,kiedyś nawet namawiałem syna żeby poszedł do policji ale syn powiedział że nie mógł by się szarpać z pijakami ,ćpunami ,mordercami i bandziorami .Teraz twierdzę że dobrze zrobił że mnie nie posłuchał .
~~Rudoczerwony Bukszpan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Błękitna Aralia napisał(a): Jak czytam te komentarze to się zastanawiam czy naprawdę jest aż tak źle z naszą Policją? ale kto by nas bronił przed bandziorami gdyby nie Policja ,ja do Policji nie mam zastrzeżeń pracę mają wredną ,kiedyś nawet namawiałem syna żeby poszedł do policji ale syn powiedział że nie mógł by się szarpać z pijakami ,ćpunami ,mordercami i bandziorami .Teraz twierdzę że dobrze zrobił że mnie nie posłuchał .
hmmm jest tragicznie,a jeśli tego nie widzisz,to zobacz jak pilnują kaczora za nasze pieniądze
~~milicja z partią napisał(a): Kiedy ratownicy reanimowali mężczyznę, jeden z interweniujących policjantów miał powiedzieć: "No to będzie jak z Igorem". To nawiązanie do śmierci Igora Stachowiaka, który sześć lat temu zmarł po torturach we wrocławskim komisariacie.
Później, jeszcze przed odjazdem karetki, ten sam policjant miał dodać: "Wartość tego człowieka dla społeczeństwa jest zerowa, ale módlmy się, żeby wrócił do siebie".[/c
Ach czyżby bo widzisz po tym jak mnie wrobili ratownik stwierdził że mnie z godnością nie należy traktować już się nawet zastanawiali czy mnie pawulonem nie potraktować ale burdukiewcz to szanowane nazwisko gościa który handluje uprawnieniami cisza... Taka współpraca
~~Błękitna Aralia napisał(a): Jak czytam te komentarze to się zastanawiam czy naprawdę jest aż tak źle z naszą Policją? ale kto by nas bronił przed bandziorami gdyby nie Policja ,ja do Policji nie mam zastrzeżeń pracę mają wredną ,kiedyś nawet namawiałem syna żeby poszedł do policji ale syn powiedział że nie mógł by się szarpać z pijakami ,ćpunami ,mordercami i bandziorami .Teraz twierdzę że dobrze zrobił że mnie nie posłuchał .
~~milicja z partią napisał(a): Kiedy ratownicy reanimowali mężczyznę, jeden z interweniujących policjantów miał powiedzieć: "No to będzie jak z Igorem". To nawiązanie do śmierci Igora Stachowiaka, który sześć lat temu zmarł po torturach we wrocławskim komisariacie.
Później, jeszcze przed odjazdem karetki, ten sam policjant miał dodać: "Wartość tego człowieka dla społeczeństwa jest zerowa, ale módlmy się, żeby wrócił do siebie".