~~Pan napisał(a): A mi najbardziej w zeszłym roku na święcie ceramiki podobała się gliniada - dobrze że wróciła.to nie gliniada tylko podróbka i to jeszcze bardzo kiepska !
~~Rumiana Wierzba napisał(a): Pryecież wiadomo, że to ten Grzesiek z nieistotnych powiesił. A bolec/kolec robi z tego kolejną bolesławiecką drame. Załóżcie lepiej sobie tik toka, żeby pan Kayimierz tam mógł tańczyć .
~~Kasztanowatordzawy Starzec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pan napisał(a): A mi najbardziej w zeszłym roku na święcie ceramiki podobała się gliniada - dobrze że wróciła.to nie gliniada tylko podróbka i to jeszcze bardzo kiepska !
~~Złocistozielony Szczawik napisał(a): No właśnie, Horus niech posprząta
~~jakto napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Starzec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pan napisał(a): A mi najbardziej w zeszłym roku na święcie ceramiki podobała się gliniada - dobrze że wróciła.to nie gliniada tylko podróbka i to jeszcze bardzo kiepska !
żadna podróbka tylko prawdziwa fajna gliniada, mi i mojej znajomej Lucy z Miami - bardzo się podobało
~~jakto napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowatordzawy Starzec napisał(a):prawdziwy to syf zostawili i tyle... Ale jak ci się tak podobało to wpadnij posprzątać...Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pan napisał(a): A mi najbardziej w zeszłym roku na święcie ceramiki podobała się gliniada - dobrze że wróciła.to nie gliniada tylko podróbka i to jeszcze bardzo kiepska !
żadna podróbka tylko prawdziwa fajna gliniada, mi i mojej znajomej Lucy z Miami - bardzo się podobało