~~PaniL napisał(a):Ktoś napisał: ~~8 gwiazdek napisał(a): Ale kilku yebniętych Pisowców się tu spuszcza ,przecież nie będą robić takiej chucpy jak wy z Kaczorem ,najpierw spęd pachołków potem generalna próba Jarosław ,Jarosław Polskę zbaw i w świetle fleszy relacja w TVP szczujnia .
Ciebie nie wpuszczamy bo nie umiesz ortografii, no jak piszesz "hucpa" no jak jak jak?
~~Wyborczyni PO napisał(a): Szkoda ,że nie będę mogła uczestniczyć w spotkaniu z tą wspaniała Posłanką ponieważ nie będzie mnie w Bolesławcu ,jednak namawiam wszystkich chętnych żeby posłuchali co Pani Poseł ma do powiedzenia
~~donek napisał(a): donek idzie w jakość a nie w ilość nawet jak będzie jeden to jakościowo będzie jak 20 tysi.
~~8 gwiazdek napisał(a):Ktoś napisał: ~~PaniL napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~8 gwiazdek napisał(a): Ale kilku yebniętych Pisowców się tu spuszcza ,przecież nie będą robić takiej chucpy jak wy z Kaczorem ,najpierw spęd pachołków potem generalna próba Jarosław ,Jarosław Polskę zbaw i w świetle fleszy relacja w TVP szczujnia .
Ciebie nie wpuszczamy bo nie umiesz ortografii, no jak piszesz "hucpa" no jak jak jak?
Srak kupczyk kupczyk pisowska szmato .Chucpa Chucpa Chucpa .Ch.j albo h.j jaki ci lepiej pasuje ,chyba dłuższy .
Zastosowana autokorekta
NO I TAKI MAJA ELEKTORAT i jak mogą tacy rządzić w trudnych czasach?
~~Butelkowy Słonecznik napisał(a): przyjdę na pewno
~~Asia napisał(a): To ta pani będzie potwierdzać twierdzenie że jakby natura chciała to by sama zrobiła?
A program po wyborach?
To bardzo ciekawa prelekcja się zaczyna w Bolesławcu. Pozdrawiam ze Lwówka.
~~jadzia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Asia napisał(a): To ta pani będzie potwierdzać twierdzenie że jakby natura chciała to by sama zrobiła?
A program po wyborach?
To bardzo ciekawa prelekcja się zaczyna w Bolesławcu. Pozdrawiam ze Lwówka.
To oczywista oczywistość Asiu , jakby natura chciała..., ale w twoim przypadku nie chciała i jak to mówią ; jakiego mnie panie Boże stworzyłeś ,takiego mnie masz