~~Bladofioletowy Rącznik napisał(a): PO i PiS to jedno i to samo. Nawet ludzie i wyborcy. A wyborcy, obu ugrupowań, to ludzie nie rozumiejący świata i współczesności. Albo nieroby i roszczeniowy, albo budżetówka, którą wszyscy utrzymujemy.
~~co za qtas napisał(a):Nie na tirach, a na froncie. Uczestniczył w zdobyciu Azowstalu. A teraz ma inne zadania w marszu do zwycięstwa.Ktoś napisał: ~~Bladofioletowy Rącznik napisał(a): PO i PiS to jedno i to samo. Nawet ludzie i wyborcy. A wyborcy, obu ugrupowań, to ludzie nie rozumiejący świata i współczesności. Albo nieroby i roszczeniowy, albo budżetówka, którą wszyscy utrzymujemy.
A ty kto ,ojciec dalej na ruskich TIR-ach pomyka ?
~~Bladofioletowy Rącznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~co za qtas napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladofioletowy Rącznik napisał(a): PO i PiS to jedno i to samo. Nawet ludzie i wyborcy. A wyborcy, obu ugrupowań, to ludzie nie rozumiejący świata i współczesności. Albo nieroby i roszczeniowy, albo budżetówka, którą wszyscy utrzymujemy.
A ty kto ,ojciec dalej na ruskich TIR-ach pomyka ? Nie na tirach, a na froncie. Uczestniczył w zdobyciu Azowstalu. A teraz ma inne zadania w marszu do zwycięstwa.
Z czego żyjecie ,alimenty choć płaci ? ,rubel stoi wysoko . Masz inne ,,międzynarodowe'' rodzeństwo ?
~~Spurek Totalnie POje a napisał(a): No to zobaczymy na zdjęciach czy te 20 osób będzie czy nie . Ja zrozumie że wstyd jak cholera .
~~Horus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pistacjowa Lawenda napisał(a): Dobra, obstawiamy ile będzie ludzi. Ja daje na grubo: 20 max!
Na mnie nie liczcie cieniasy...;D