~~Wera napisał(a): Rdzawy Tulipanie. Jeżeli ktoś ma dobry zawód to po jakiego licha pcha się , np. na urząd wójta. Przy tym jest do tego jeszcze nie przygotowany. Obrażasz poza tym bezrobotnych , traktując ich jako ludzi gorszej kategorii. Wielu z nich mogłoby rzeczywiście wystartować w wyborach na wójta. Mają odpowiednie wykształcenie. Odpowiednie kwalifikacje - moim zdaniem- na wójta gminy Gromadka ma pani Ewa Potyszko .Zna problemy gminy jak żaden z pozostałych kandydatów. Wybór należy do Was.
~~Kasia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wera napisał(a): Rdzawy Tulipanie. Jeżeli ktoś ma dobry zawód to po jakiego licha pcha się , np. na urząd wójta. Przy tym jest do tego jeszcze nie przygotowany. Obrażasz poza tym bezrobotnych , traktując ich jako ludzi gorszej kategorii. Wielu z nich mogłoby rzeczywiście wystartować w wyborach na wójta. Mają odpowiednie wykształcenie. Odpowiednie kwalifikacje - moim zdaniem- na wójta gminy Gromadka ma pani Ewa Potyszko .Zna problemy gminy jak żaden z pozostałych kandydatów. Wybór należy do Was.
Ja uważam , ze Pani Lidka bardzo nadaje się na to stanowisko to ze jest świetnym pedagogiem i osiągnęła wiele sukcesów w tym zawodzie nie oznacza ze nie może go zmienić i osiągać kolejne sukcesy na stanowisku wójta , mój głos ma
~~Różowofioletowy Osteospermum napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkanka napisał(a): Głosuje na Patryka Hałke. Dość tych układów !! Młodość wygrywa
już mówiłaś - będzie miał ten jeden głos - jak chcesz młodości to wystaw kandydata ze SP Gromadka
niezła siara - jestem żonaty i z nowogrodźca - chcę być wójtem Gromadki