~~jadzia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sinawa Krzewuszka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieski Kokorycz napisał(a): Jebc banderowcow
Powspominajmy ty zakuty głupi moskalu:
- 1937 - 1938 Operacja NKWD
- 1940 Katyń
- 1945 - 1989 Komunizm (w trakcie którego ruskie paździerze zmarnowały nam szansę na dostanie pieniędzy z planu Marshalla, które były przeznaczane na odbudowy europejskich gospodarek po II Wojnie Światowej)
- 1772 - 1795 rozbiory Rzeczypospolitej, które zaowocowały zabraniem Polakom państwa aż do 1918 (co prawda Austria i Prusy też w tym uczestniczyły, ale tu pragnę zwrócić uwagę na ruską hordę)
Tak zaślepionego ignoranta to jeszcze nie widziałam ,dziadek opowiadał jak chował się przed sąsiadami którzy wymordowali całą rodzinę widział ciała małych dzieci nabite na ogrodzenia obejść ,i ty zapchlony paln---e twierdzisz ze to nie jest prawda ,powinieneś opuścić ten kraj i do Rosji lub do Ukrainy się udać abyś nie zaśmiecał Polski
Wiń poprzednie generacje a nie dzisiejsze pokolenia baranie. Poza tym won do moskali śmierdzielu ruSS-mański.
~~bazyliszek napisał(a): a ja proponuje żeby każdy polak wzioł widły lub kose wstał z kolan wyszedł z domu i razem przegonimy tę bandę nierobuw z krainy U,a potem na warszawe zrobić porządek z nierządem,mandaty wysokie teraz auta będą zabierać.
Zastosowana autokorekta
~~co za qtas napisał(a):mam IQ=130 więc nie muszę się starać pisaćKtoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): a ja proponuje żeby każdy polak wzioł widły lub kose wstał z kolan wyszedł z domu i razem przegonimy tę bandę nierobuw z krainy U,a potem na warszawe zrobić porządek z nierządem,mandaty wysokie teraz auta będą zabierać.
Popieram, ale najpierw postaraj się naPISać bezbłędnie choć jedno zdanie .
Zastosowana autokorekta
~~Sinawa Krzewuszka napisał(a):Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinawa Krzewuszka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieski Kokorycz napisał(a): Jebc banderowcow
Powspominajmy ty zakuty głupi moskalu:
- 1937 - 1938 Operacja NKWD
- 1940 Katyń
- 1945 - 1989 Komunizm (w trakcie którego ruskie paździerze zmarnowały nam szansę na dostanie pieniędzy z planu Marshalla, które były przeznaczane na odbudowy europejskich gospodarek po II Wojnie Światowej)
- 1772 - 1795 rozbiory Rzeczypospolitej, które zaowocowały zabraniem Polakom państwa aż do 1918 (co prawda Austria i Prusy też w tym uczestniczyły, ale tu pragnę zwrócić uwagę na ruską hordę)
Tak zaślepionego ignoranta to jeszcze nie widziałam ,dziadek opowiadał jak chował się przed sąsiadami którzy wymordowali całą rodzinę widział ciała małych dzieci nabite na ogrodzenia obejść ,i ty zapchlony paln---e twierdzisz ze to nie jest prawda ,powinieneś opuścić ten kraj i do Rosji lub do Ukrainy się udać abyś nie zaśmiecał Polski
Wiń poprzednie generacje a nie dzisiejsze pokolenia baranie. Poza tym won do moskali śmierdzielu ruSS-mański.
Za kilkadziesiąt lat podobny cymbał jak ty powie aby winić poprzednie generacje ,jak można być tak tępym człowiekiem ,pewnie tego nie rozumiesz ,być moze to nie twoja wina ,coś nie zaskoczyło w fazie rozwoju
~~Żółtoczerwony Rabarbar napisał(a): Czy administracja SM sprawdza, czy wynajmujący Ukraińcom mieszkanie, zgłasza wszystkie osoby zajmujące jego lokal, aby były uiszczane właściwe opłaty za ścieki, i wywóz śmieci, przez nich wytwarzane?