Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławieccy kredytobiorcy płaczą i płacą drakońskie raty
~~Krwistorózowy Korek Analny niezalogowany
18 lipca 2022r. o 6:27
Nie długo głodni zjedzą bezdomnych, wtedy wyjdzie Jarek na mównicę i obwieści, że rozwiązali kryzys głodu i bezdomności xD
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~TU DM52 TYLDA niezalogowany
18 lipca 2022r. o 7:16
~~Bolecnauta napisał(a): Wakacje kredytowe to potrzymanie inflacji na wysokim poziomie

Eureka !!!
~~Brunatnoczarny Buk niezalogowany
18 lipca 2022r. o 9:14
umowe przed podpisaniem trzeba przeczytać i przeanalizować czy mnie będzie stać spłacać raty
~~Przyszły niedoszły kredytobiorca wgm niezalogowany
18 lipca 2022r. o 10:50
Wakacje kredytowe czyli przeniesienie kredytu na czas, w którym działająca inflacja uczyni go jeszcze droższym. Czyli jak powiedzieć Polakom, że się im pomaga by złupić ich jeszcze więcej.
~~Pomarańczowożółta Czereśnia niezalogowany
18 lipca 2022r. o 18:25
~~Brunatnoczerwony Cis napisał(a): dodrukowali pieniedzy i "rozdali" a teraz chcą splaty w prawdziwej kasie wiec co sugeruje rzad jedzcie za granice zarabiajcie i pokryjcie deficyt tego co dodrukowalismy

18 lipca 2022r. o 18:33
Brawo !!! Więcej drukować i więcej rozdawać ,,bo to co nas podnieca to się nazywa kasa ". A ja chcę więcej, więcej zarabiać. Niedługo wszyscy zostaniemy milionerami.
18 lipca 2022r. o 18:46
~~Aga napisał(a): A ja nie mam rat ! Zawsze żyłam na swój koszt i kupowałam tylko tyle na ile mnie było stać.
Dziś mam nie jedno mieszkanie i żyje mi się bardzo dobrze. Nie narzekam tylko staram się myśleć, zawsze tylko myśleć.... A nie biadolić....

Ktoś napisał: ~~Robert napisał(a): Moja wyjsciowa 1060zł a teraz 2000zł Jeba...ny PIS

Mieszkanie nie jedno. To dobre szwindle robiłaś Agatko.
~~Bananowa Gailadia niezalogowany
19 lipca 2022r. o 10:24
~~Brunatnoczarny Buk napisał(a): umowe przed podpisaniem trzeba przeczytać i przeanalizować czy mnie będzie stać spłacać raty

PRZECZYTAŁAM ,PRZEANALIZOWAŁAM I NIE DOCZYTAŁAM SIĘ DO INFOR. ŻE W 2022 ROKU BĘDZIE INFLACJA 16 % I WOJNA NA WSCHODZIE .WTEDY BYŁO MNIE STAĆ NA WIĘKSZY KREDYT.POZDRAWIAM. WARIA.
NA WIĘKSZY KREDYT
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza