Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gmina Gromadka otrzymała ponad 1,2 miliona złotych dotacji
~~liczyrzepa niezalogowany
18 lipca 2022r. o 14:32
No i taki poseł to ja rozumiem. Tak trzymać!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~grysk niezalogowany
18 lipca 2022r. o 14:39
Dlatego swój musi pozostać na stanowisku wójta. Będą większe dotacje. Polak potrafi..
~~robert niezalogowany
18 lipca 2022r. o 15:18
Trzeba do wyborów podejść pragmatycznie, bo bez pieniędzy nic się w naszej gminie nie będzie działo. Poza tym pan Hałka zrobił na mnie dobre wrażenie na spotkaniach. Kandydat popierany przez miasto Bolesławiec nie będzie samodzielny. A miasto raczej będzie ciągnąć do siebie a nie na rzecz Gromadki.
~~co za murzyny niezalogowany
18 lipca 2022r. o 15:58
- Realizacja kolejnego już zadania dofinansowanego środkami budżetu państwa będzie możliwa dzięki współpracy z posłem na Sejm RP Szymonem Pogodą , który jest częstym gościem na terenie gminy Gromadka , a każda kolejna wizyta owocuje poprawą infrastruktury społecznej i drogowej gminy - czytamy na stronie Gminy Gromadka.

Wiecie może kto kazał i dlaczego umieścił taki służalczy wPIS . ? Z jakiej opcji politycznej jest p.o. wójta ?
Wyborcy z Gromadki sprawdzajcie czy czasem PIS nie okrada wam kontenerów PCK. Nominatów oszczanego dziada wyyebcie w kosmos.
~~Tolek niezalogowany
18 lipca 2022r. o 16:23
~~grysk napisał(a): Dlatego swój musi pozostać na stanowisku wójta. Będą większe dotacje. Polak potrafi..

Wszędzie są układy i układziki w tym przypadku pomogły społeczeństwu.
~~Purpurowy Uczep niezalogowany
18 lipca 2022r. o 17:39
Nalezy zadac pytanie czemu zlozono jeden wniosek a nie dwa. Bo na dwa pozwalal program. Jakos gniny oscienne dostaly po 3 mln a u nas nie bo nie zlozono wiecej wnioskow
~~olek niezalogowany
18 lipca 2022r. o 17:41
~~Purpurowy Uczep napisał(a): Nalezy zadac pytanie czemu zlozono jeden wniosek a nie dwa. Bo na dwa pozwalal program. Jakos gniny oscienne dostaly po 3 mln a u nas nie bo nie zlozono wiecej wnioskow

Bo Pogoda jest jeden .
~~Szarobura Trzmielina niezalogowany
18 lipca 2022r. o 18:16
Teraz możemy zauważyć jak ważne są dobre relacje między włodarzami gminy, a parlamentarzystami. Mam nadzieję, że Patryk Hałka zostanie Wójtem, aby nadal kontynuować współpracę z Posłem Szymonem Pogodą w celu szybkiego rozwój Gminy Gromadka.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza