~~Amarant napisał(a): Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowy Grzybień napisał(a): ~~Amarant napisał(a): Ktoś napisał: ~~pan z wami napisał(a): ~~Amarant napisał(a): Ktoś napisał: ~~jpdl napisał(a): Hałka skręć , zobaczysz jakie to trudne.
A on z Pogodą dawał radę , więc na wójta Gromadki , jak nigdzie inadaje .
Nie wahajcie się ,posłuchajcie swojego księdza ,wybierzcie Hałkę.
A na kogo innego można w Gromadce zagłosować jak nie na Pana Patryka . Jako jedyny z kandydatów określi swoje poglądy i przynależność to partii PiS , natomiast reszta haha kabaret albo bezpartyjni albo wyszli na czas wyborów a tak naprawdę wiadomo do jakiej partii należą i nic w tym złego tylko nie Za To Ty mieli jaj żeby się do tego przyznać. Nie mam zaufania do nich tylko Patryk Hala !!!
Nie mam do ciebie PISi klakierze zaufania ,nie znasz nazwiska swego idola ? W Gromadce jak się pisze ,to nie wolno używać znaków przestankowych ?
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pan z wami napisał(a): ~~Amarant napisał(a): Ktoś napisał: ~~jpdl napisał(a): Hałka da sobie radę ,to nic że brak szkół i doświadczenia .Kup sobie jeden z drugim meble w paczkach i je skręć , zobaczysz jakie to trudne.
A on z Pogodą dawał radę , więc na wójta Gromadki , jak nigdzie indziej w Polsce ,się nadaje .
Nie wahajcie się ,posłuchajcie swojego księdza ,wybierzcie Hałkę.A na kogo innego można w Gromadce zagłosować jak nie na Pana Patryka . Jako jedyny z kandydatów określi swoje poglądy i przynależność to partii PiS , natomiast reszta haha kabaret albo bezpartyjni albo wyszli na czas wyborów a tak naprawdę wiadomo do jakiej partii należą i nic w tym złego tylko nie mieli jaj żeby się do tego przyznać. Nie mam zaufania do nich tylko Patryk Hala !!!
Nie mam do ciebie PISi klakierze zaufania ,nie znasz nazwiska swego idola ? W Gromadce jak się pisze ,to nie wolno używać znaków przestankowych ?[/ Ty POrażko nigdy nie popełniłeś literówki?!Inteligencja a słoma z butów wystaje .
PISać nie umiesz ,cytować nie umiesz ,nazwiska nie znasz .Masz jeszcze jakieś inne umiejętności .?Tak wyczuję Organistę z daleka !Bła hahaha
Organista to muzyk, uwrażliwiona dusza...kiedy patrzę na karierowicza po 30 tce który ma butę w oczach , już widzę kiedy uśmiechnie się bezinteresownie i szczerze do mieszkańca... zwyczajnie nie biję od niego szczerość i ciepło...zimny drań taki, jak na moj nos :)