Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Najbogatsza Gromadka, Nowogrodziec najbiedniejszy!
~~Zack niezalogowany
26 lipca 2022r. o 22:32
~~xyz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Xsymena napisał(a): Najwyższy czas na zmiany

Też tak uważam trzeba PIS odrywać od koryta zaczynając od Gromadki .

w Gromadce to lewaków trzeba najpierw od koryta odciągnąć, odciąć, bo przyspawali się do niego i za nic nie chcą odpuścić.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Białobrązowy Orlik niezalogowany
26 lipca 2022r. o 22:39
~~X napisał(a): ~~Eko napisał(a): ~~Gromadka napisał(a): Hałka wygra. Jest kompetentny i młody. Czas na zmiany. Zna się

Popieram, nadaje się, a koryciarze niech szukają innych koryt.
Wystarczająco napaśli się w Gromadce, niech się wykażą i otworzą sobie prywatne, niech zobaczą jak się na nasz budżet pracuje. Niech zobaczą jak wypracowane własnymi rękoma pieniądze wpłaca się na konto gminy.
Dzielić gotowe to każdy potrafi.

Mała korekta

Czyja to zasługa, że Gromadka się rozwija? Ludzi, którzy tam pracuja. Teraz PiS chce ten sukces ukraść. I roztrwonić, bo ich działacze, którzy chcą przejąć Urząd na niczym się nie znają, niczego nie osiągnęli. Z Panem Patrykiem na czele. Takie są fakty. Mieszkańcy Gromadki to widzą. Część tylko dała się nabrać chłopakom z Bolesławca.
PRAWDA
~~Eko niezalogowany
26 lipca 2022r. o 22:42
Popieram, Pan Hałka nadaje się na wójta Gromadki, a koryciarze niech szukają innych koryt.
Wystarczająco napaśli się w Gromadce, niech się wykażą i otworzą sobie prywatne firmy jak tacy zdolni i niech zobaczą jak się na nasz budżet pracuje. Niech zobaczą jak wypracowane własnymi rękoma pieniądze wpłaca się na konto gminy.
Panie Patryku ma pan mój głos.
~~Danek niezalogowany
26 lipca 2022r. o 22:49
W Gromadce na budżet pracują wszyscy, działacze PiS również.
Do dzielenia zawsze ci sami od wielu lat, dlatego chcemy to zmienić.
Kawka to stare układy, Pan Hałka to nowe rozdanie i tego chcemy.
~~Tesrta niezalogowany
26 lipca 2022r. o 22:54
~~Eko napisał(a): Popieram, Pan Hałka nadaje się na wójta Gromadki, a koryciarze niech szukają innych koryt.
Wystarczająco napaśli się w Gromadce, niTesrtsech się wykażą i otworzą sobie prywatne firmy jak tacy zdolni i niech zobaczą jak się na nasz budżet pracuje. Niech zobaczą jak wypracowane własnymi rękoma pieniądze wpłaca się na konto gminy.
Panie Patryku ma pan mój głos.

Hałka nadaje się na wszystkie stanowiska pracy . Potrafi wszystko. Startuje nawet na urząd wójta gminy Gromadka. Tak uzdolnionego kandydata nasza gmina jeszcze nie miała.
~~Jeden niezalogowany
26 lipca 2022r. o 23:04
Hałka jest brzydki i nieogolony.
~~Terakotowy Przetacznik niezalogowany
26 lipca 2022r. o 23:43
Ja wiem, że nie powinno się patrzeć na przynależność partyjną tylko na kompetencje kandydata, mam tylko nadzieję że jeśli wygra Pan Hałka to nie będzie słuchał Pogody tylko współpracował z kompetentnymi ludźmi pracującymi w gminie i podejmował trafne decyzje, które przyczynią się do rozwoju gminy mimo że w naszej gminie nie mieszka. Nie mam dobrego zdania o P. Pogodzie ponieważ z jakąkolwiek sprawą do niego się nie zwracać to odsyła do innych . Zero pomocy i kompetencji dlatego uważam że P. Hałka powinien się odciąć od Pogody bo pogody (PIS) to my już mamy po same kokardki
~~Tutejszy kaktus niezalogowany
27 lipca 2022r. o 0:05
W każdej piekarni, cukierni Hałka różnie kosztuje, być może mieszkańcom gminy gromadka dane będzie poznać jak smakuje Hałka
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.