~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Ktoś napisał: Horus napisał(a):
no ,no... ciekawe odniesienie do Coelho...
ciekawe bo otarł się o szpitale psychiatryczne i co najciekawsze obecnie raczej sceptycznie wyraża swoje zdanie na temat wojny na Ukrainie...
widzę więc w tobie jakąś przemianę ...;D ...to takie ''światełko w tunelu'' :D
Bo jeśli ktoś myśli na poziomie bańki medialnej, jak ty, to nie rozumie mojej postawy. Nawet największy du reń może czasem powiedzieć coś mądrego, albo mędrcowi wymsknie się jakaś głupota. Ty znasz tylko metodę popierania w czambuł jednych, choćby robili najgłupsze rzeczy, bo kiedyś złapali cię za serce. Z drugiej strony będziesz jechał po "wrogach", niezależnie co by robili. A w każdym możesz odnaleźć dobry pierwiastek, jak i ten skażony. I dlatego staram się postrzegać nie z punktu widzenia baniek, a z punktu widzenia działań, czy poglądów w danym obszarze. My na przykład na punkcie religii jesteśmy z dwóch innych światów, ale jeśli chodzi o covida, mamy dość zbieżne poglądy. I dlatego w sprawach religii cię prostuję, a co do covida popieram.
a możesz podać przykład gdzie poparłem słowa jakiegoś idio.ty?
a po wrogach będę ''jechał '' chociaż może z innej strony...nie jestem zwolennikiem Konfederacji a od początku z przyjemnością słucham Dziambora...ostatnio nawet poparłem wypowiedzi Winnickiego i Bosaka...
dlaczego nie udaje mi się to jeśli chodzi o Korwina czy Brauna?
co do religii to fakt ...jesteśmy z ''dwóch światów'' ;D ale zadaj sobie pytanie dlaczego?
dlaczego zgadzamy się co do covida?...czy dlatego że zarówno tobie jak i mnie to pasuje?
kolejne pytanie- czy to moje ''lewactwo'' ;D akurat przy covidzie nie przeszkadza? ;D
dobra ...znikam z tego tematu bo zaczynamy sami w nim ''śmiecić''