Zastosowana autokorekta
~~Różowoczerwona Sośnica napisał(a): kontrowersyjny ale z to on wymyslił gliniade i nie dziwię się ze moze byc wściekły z tego powodu ze ktos sobie ot tak po prostu opatentował. Nie wiem czy ktokolwiek kojarzy Pana Gwizdałę z Glinoludami?
~~Różowoczerwona Sośnica napisał(a): Moze nie zgadzam sie z Nowakiem w niektórych kwestiach moze jest nieco kontrowersyjny ale z to on wymyslił gliniade i nie dziwię się ze moze byc wściekły z tego powodu ze ktos sobie ot tak po prostu opatentował. Nie wiem czy ktokolwiek kojarzy Pana Gwizdałę z Glinoludami?
~~Ogarnijcie się napisał(a):Ktoś napisał: ~~Różowoczerwona Sośnica napisał(a): Moze nie zgadzam sie z Nowakiem w niektórych kwestiach moze jest nieco kontrowersyjny ale z to on wymyslił gliniade i nie dziwię się ze moze byc wściekły z tego powodu ze ktos sobie ot tak po prostu opatentował. Nie wiem czy ktokolwiek kojarzy Pana Gwizdałę z Glinoludami?
Gliniana jest organizowana w różnych miastach polski i świata od tak dawna ze jeszcze Nowaka na świecie nie było, nie ulegaj propagandzie, a pierwsze gliniany w bolcu organizował Urząd Marszałkowski za nim przejął to Nowak