~~o tutu napisał(a): https://www.polityka.pl/archiwumpolityki/1913922,1,glinoludy.read
~~Ciemnożółty Rannik napisał(a): Prezydencie Romanie, odetnij się Pan od tego człowieka zanim wpełznie dalej, nazbiera materiałów i będzie stanowił zagrożenie. Już robi Panu potężny wstyd!!
Zastosowana autokorekta
~~Pazerni robią szopki napisał(a): Wstyd , nasze miasto odwiedza pełno turystów , a glina show jest przede wszystkim po to aby się wspólnie bawić , dzieci malując się gliną, naprawdę są szczęśliwe i im się to podoba . Przez takie pazerne osoby , zazdroszczące i te , którym zależy tylko na kasie , mało …. Są tak puste w środku , ze jeszcze utrudniają organizowanie takiej imprezy innym ! Wszyscy tracą !! Moim zdaniem jest to niemoralne , skandaliczne , pozbawione szacunku zachowanie ! Żal mi ,,tych ludzi „ . Przykro mi , ze taka zawiść w nich jest , jak to mówią , w takich okolicznościach właśnie wychodzi jakim kto jest człowiekiem . Nie wiem czy chciałabym brać udział w paradzie z takim organizatorem . Pokazał nam teraz jakim jest człowiekiem , chyba dopiero teraz ściągnął maskę , bo mu nikt nie zapłacił … a jego brak pokory , jest ponad miarę .
Wszyscy patrzą tylko na pieniądze …
Glina show powinna łączyć , dzieci się świetnie bawią , byłam już nie raz na imprezie organizowanej przez Panią Grażynę . Jest świetna , ciepła kobieta , która nie jeden cios w jej stronę odepchnęła , przez zazdroszczące osoby . Robi to przede wszystkim z miłości i dobrych intencji dla Bolesławian !
Nie chcemy skandalu ! Niech się wynoszą indziej zakłócać spokój !!!