Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

1.wrzesnia strajk ZNP?

~~Kulfon niezalogowany
25 sierpnia 2022r. o 17:18
A co zysku nie było z inwestycji naczelnego
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
25 sierpnia 2022r. o 17:22
~~Płomienista Jodła napisał(a): A ilu nauczycieli należy do ZNP? 20%?

Bez znaczenia skoro podwyżkę dostają wszyscy.

<i>
~~Ciemnobursztynowy Klon niezalogowany
25 sierpnia 2022r. o 22:59
~~Siwy Bluszcz napisał(a): ~~Iga napisał(a): Głównym argumentem nauczycieli jest to że pracują w domu po godzinach.
No to ja mam pytanie: co w domu robi nauczyciel WF?
Drugie pytanie - dlaczego nie zrobić 40h tydzień pracy dla nauczycieli i 26 dni urlopowych w ciągu roku? Wszystko co jest ponadlekcyjne pedagodzy musieliby robić w szkole - żadnej pracy w domu. Tym sposobem wilk syty i owca cała - no chyba że nie o to chodzi...

Proste. Trzeba zapłacić za 172 godziny pracy w miesiącu. Stawka dla człowieka po studiach to około 70zł brutto. 70zł x 172 daje ponad 12000zł. Rozumiesz?
a to kazdy po studiach zarabia 12 tys??????????????? a kto te stawke niby wymyślił?
~~Jasnopomarańczowy Driakiew niezalogowany
25 sierpnia 2022r. o 23:19
~~Emeryt źle wyedukowany napisał(a): W latach 70tych byłem bity przez chemiczkę gumą po tyłku ,dlatego nauczycielom nic się nie należy .Nauczyciel to funkca społeczna ,a zarabiać powinni łopatą ,bo pis stawia na biedaków fizycznych.

żarty sie Ciebie trzymają emerycie
~~Kawowy Bieluń niezalogowany
26 sierpnia 2022r. o 8:14
~~Płomienista Jodła napisał(a): A ilu nauczycieli należy do ZNP? 20%?

Oj chyba mniej, szczególnie po ostatnich strajkach generalnych ;-)
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
26 sierpnia 2022r. o 8:20
"Jak ustalił serwis onet.pl, akcja protestacyjna rozpocznie się 1 września. Medium: – Jej szczegóły mają zostać ustalone w najbliższy poniedziałek."

Pewnie jak zwykle będą chodzić po mieście i wykrzykiwać wypier...ć i ***** ***
22258
#Horus nieaktywny
26 sierpnia 2022r. o 8:30
musisz to zgłosić ...;D
i na Policję i koniecznie skierować ich do lekarzy...
niech coś z tym zrobią bo ty czujesz się zagrożony a twoje ''spostrzeżenia'' mówią ci też że twoje dzieci mogą być zagrożone...
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
26 sierpnia 2022r. o 8:37
No właśnie o to chodzi że ja niczego nie muszę. Jestem wolnym człowiekiem. Ale lewak tego nie zrozumie :-P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy