~~Inka napisał(a): Jeszcze nie było sprawy w sądzie, a lincz już się odbywa. Ciekawe, czy rozdmuchujący temat dziennikarze i wszystkowiedzący czytelnicy pomyśleli o tym, że po mniejszym hejcie młodzi ludzie odbierają sobie życie? A statystyki samobójstw dzieci i młodzieży rosną zastraszająco. Może poczekajmy, aż sprawę zbada sąd, zanim zaczniemy ciskać kamieniami? A może w ogóle odłóżmy kamienie...Prawda powoli wypływa to zaczynają się tkliwe teksty o samobójstwach nastolatków?Ta matka też była bliska samobójstwa właśnie dzięki tej córce.Mam nadzieję że jak matkę uniewinnią to prawo dosięgnie córkę.
~~Pi99 napisał(a): Powiem tak moim zdaniem to jest wina matki. Dziecko by nie wymyślili takiego czegoś. Oczywiście nie obwiniam od razu ale ta matka jest podejrzana
~~Serce napisał(a): Wyrodna córka - współczuję Rodzicom. Ja to z miejsca po takim czymś wyrzekłabym się jej bez żadnych skrópułów. Już nigdy nie miałabym do niej zaufanie bałavym się ją. To za wielki cios by można wybaczyć. Tyle wstydu co gowniara narobiła na całą Polskę. Bardzo dobrych adwokatów macie Droga Rodzinko. Trzymajcie się Bóg z Wami
~~Płomiennoruda Malina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Inka napisał(a): Jeszcze nie było sprawy w sądzie, a lincz już się odbywa. Ciekawe, czy rozdmuchujący temat dziennikarze i wszystkowiedzący czytelnicy pomyśleli o tym, że po mniejszym hejcie młodzi ludzie odbierają sobie życie? A statystyki samobójstw dzieci i młodzieży rosną zastraszająco. Może poczekajmy, aż sprawę zbada sąd, zanim zaczniemy ciskać kamieniami? A może w ogóle odłóżmy kamienie...
Wcale nie było by żal takiej gówniary.
~~Ciemnofioletowa Kufea napisał(a):Ktoś napisał: ~~Inka napisał(a): Jeszcze nie było sprawy w sądzie, a lincz już się odbywa. Ciekawe, czy rozdmuchujący temat dziennikarze i wszystkowiedzący czytelnicy pomyśleli o tym, że po mniejszym hejcie młodzi ludzie odbierają sobie życie? A statystyki samobójstw dzieci i młodzieży rosną zastraszająco. Może poczekajmy, aż sprawę zbada sąd, zanim zaczniemy ciskać kamieniami? A może w ogóle odłóżmy kamienie...Prawda powoli wypływa to zaczynają się tkliwe teksty o samobójstwach nastolatków?Ta matka też była bliska samobójstwa właśnie dzięki tej córce.Mam nadzieję że jak matkę uniewinnią to prawo dosięgnie córkę.