~~Bolek napisał(a): Dziwicie się że zamknięte skoro tak niedawno temu brunatne bydło niszczyło świątynie.
Gdyby doszło do takiego zdarzenia to psioczylibyście że nieprawidłowo zabezpieczony.
Niemniej pewna część (ogrodzona kratą) powinna być dostępna dla tych którzy chcą się pomodlić.
A opłata za zwiedzanie-wyraźnie napisane "co łaska". Autor artykułu zapomniał napisać że podczas zwiedzania dostajemy audioprzewodnik - ofiara pokrywać ma koszt zakupy, utrzymania i napraw tego sprzętu.
Mam prośbę do redakcji byście nie szli drogą która poszła wasza mierna konkurencja. Jednym z powodów odpływu stamtąd jest właśnie nienawiść do KK w imię tzw. wolności (dziwna ta wolność która niesie ze sobą krzywdę innych).
Jeśli pójdzie dalej to m.in. ja wyjdę stąd. Proszę o rozwagę i RZETELNE dziennikarstwo w przeciwieństwie do innego portaliku.
~~Bolek napisał(a): Jednym z powodów odpływu stamtąd jest właśnie nienawiść do KK w imię tzw. wolności (dziwna ta wolność która niesie ze sobą krzywdę innych).
~~Ciemnoczekoladowa Rogownica napisał(a): ta krowa co durzo ryczy mało mleka daje
~~taaaa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolek napisał(a): Jednym z powodów odpływu stamtąd jest właśnie nienawiść do KK w imię tzw. wolności (dziwna ta wolność która niesie ze sobą krzywdę innych).
Ja nikogo bolku nie krzywdzę odchodząc z kościoła. A odszedłem między innymi dla tego że kapłani krzywdzili swoje owieczki. Mam nadzieję że wszyscy oni poznają sprawiedliwość "Kto by zaś zgorszył jednego z tych małych, którzy we mię wierzą, pożyteczniej by mu było, aby zawieszony był kamień młyński na szyi jego, a utopiony był w głębokości morskiej."
~~pytam napisał(a):Ktoś napisał: ~~taaaa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bolek napisał(a): Jednym z powodów odpływu stamtąd jest właśnie nienawiść do KK w imię tzw. wolności (dziwna ta wolność która niesie ze sobą krzywdę innych).
Ja nikogo bolku nie krzywdzę odchodząc z kościoła. A odszedłem między innymi dla tego że kapłani krzywdzili swoje owieczki. Mam nadzieję że wszyscy oni poznają sprawiedliwość "Kto by zaś zgorszył jednego z tych małych, którzy we mię wierzą, pożyteczniej by mu było, aby zawieszony był kamień młyński na szyi jego, a utopiony był w głębokości morskiej."
Chodziłeś do kościoła dla księdza czy do Boga?
Wiemy dobrze że są niewłaściwi lekarze czy oznacza to że również nie korzystasz z opieki medycznej?
TY "pytek" coś mi zalatujesz wielebnym tytoniem