~~Starozłota Aksamitka napisał(a): Podwyżki to wina poprzednich rządów i tuska ,a teraz czepiają się rządu który naprawdę jest za obywatelami ,jestem emerytką i nigdy żaden rząd mi tyle nie dał co rząd PIS
~~Kruczoczarny Ubiorek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Starozłota Aksamitka napisał(a): Podwyżki to wina poprzednich rządów i tuska ,a teraz czepiają się rządu który naprawdę jest za obywatelami ,jestem emerytką i nigdy żaden rząd mi tyle nie dał co rząd PISi żaden tyle nie zabrał
~~Starozłota Aksamitka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieski Rumianek napisał(a): Tyle nie straciłem co za pisowskich rzadow -emeryt
Co niby straciłeś ,dostałeś 13-tkę 14 -tkę dodatek do węgla dodatek osłonowy więc co ci zabrali ,za PO nic byś nie dostał ,a to że taki mamy kryzys to wina poprzedniego rzadzenia przez PO [/ten już rządzi 8 lat prawie to co nie mógł naprawic po poprzednikach
~~Ewa P napisał(a): Mieszkańcy ,którzy ogrzewają swoje domy i mieszkania węglem czekają na decyzję samorządu o włączeniu się w dystrybucję węgla sprowadzanego przez rząd i sprzedaż tego węgla potrzebującym po cenie bez marży. SAMORZĄDZIE BOLESŁAWIECKI jak długo będziemy czekać na tę decyzję? Jest coraz zimniej. Nie chcemy przepłacać na prywatnych składach , gdzie 1 tona kosztuje 4 tys. zł. CZEKAMY.
~~Złotawa Irga napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ewa P napisał(a): Mieszkańcy ,którzy ogrzewają swoje domy i mieszkania węglem czekają na decyzję samorządu o włączeniu się w dystrybucję węgla sprowadzanego przez rząd i sprzedaż tego węgla potrzebującym po cenie bez marży. SAMORZĄDZIE BOLESŁAWIECKI jak długo będziemy czekać na tę decyzję? Jest coraz zimniej. Nie chcemy przepłacać na prywatnych składach , gdzie 1 tona kosztuje 4 tys. zł. CZEKAMY.