PIS-PO-PRL napisał(a):
zazdroszczę wytrwałości i trzeźwego, sprawiedliwego spojrzenia na świat ;))
oraz tego jak nie ulegasz propagandzie :D
qwax_ napisał(a): Powiedział ktoś,
PIS-PO-PRL napisał(a):
chciałbym mieć tyle obiektywizmu w sobie co ty i wrzucać tylko filmiki krytykujące/wyśmiewające ukraińców
ale nie mam
:D
PIS-PO-PRL napisał(a): Jasiu, ja nie wiem co ty masz we łbie, ale żeby o 6 rano mieć w nim pis, peerelka i ukrów to niewiele trzeba w nim mieć ;)
Kawe w spokoju wypij, pieseła wyprowadź, żonie kanapki pomóż robić… zacznij prowadzić higieniczny tryb życia. Szybciej się pozrasta co ma się pozrastać ;)
No chyba że na fuche lecisz. Wczoraj ktoś tu się martwił twoją niską emeryturką. W takim przypadku luuuz. Ulżyj sobie i popeerelkuj ;))Dopisane 05.10.2022r. o godz. 08:28:Jasiu… jak coś, to nie ja zgłosiłem twojego posta.
Masz tu większego fana widać ;)[/
lata przyzwyczajenia...około 6-ej zawsze na nogach...
kawa to tez przyzwyczajenie ...co w tym dziwnego?
a to że czytam wtedy forum to tez nic nadzwyczajnego bo lubię wiedzieć kto i po co mnie zaczepia lub...wspomina...;D
bo chyba nie zaprzeczysz że mnie wspominałes...;D
a post qwax-a mnie rozbawił...rozbawił tym bardziej że qwax cię nieźle podsumował z tym twoim ''obiektywizmem'' ...;D
co miało się pozrastać to się pozrastało stąd nasze wędrówki po lasach ...więc spokojna twoja ''basieńka'' ;D
post poszedł w piSSdu? ...to nic nie zmienia w postrzeganiu tego jak widzę tu ''ukrów'' :D