~~A napisał(a): Świder z Relichem przeciwko Kalusowi, dobre
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Blond Męczennica napisał(a): Już zaczynają grozić pozwami a tak byli oburzeni jak tak można....
Niby kto miał by te pozwy składać bo nie bardzo wiem kto, Relich ?przecież to jest u niego normalka .
~~Rudobrunatnyrudawy Berberys napisał(a):Ktoś napisał: ~~the game of fotel napisał(a): Zastępcą będzie obecny burmistrz, on się nigdzie indziej nie odnajdzie więc będzie mógł zostać no chyba, że nie będze chciał ;-) Jeszcze nie mam swoich radnych, ale mój zastępca pomoże mi ich tak zmanipulować,że nie będą chcieli myśleć samodzielnie . Taki mam plan.
To akurat słyszałem. taka Putinowska wolta.
~~Pąsowa Hakonechloa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudobrunatnyrudawy Berberys napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~the game of fotel napisał(a): Zastępcą będzie obecny burmistrz, on się nigdzie indziej nie odnajdzie więc będzie mógł zostać no chyba, że nie będze chciał ;-) Jeszcze nie mam swoich radnych, ale mój zastępca pomoże mi ich tak zmanipulować,że nie będą chcieli myśleć samodzielnie . Taki mam plan.
To akurat słyszałem. taka Putinowska wolta.
Ale cię pogięło. Była to wypowiedź z cyklu: nie wiem, ale się wypowiem, w d... byłem i g... widziałem.
Macie tam więcej takich filozofów?
~~Płowoszary Szarłat napisał(a): Może by tak burmistrz zainteresował się tym jak jest przechowywany węgiel w punktach sprzedaży. Punkty są wskazane przez burmistrza. Jakość węgla do du... i jeszcze z niego woda się leje. Ktoś jest w stanie powiedzieć po co mamy Urzędy i urzędników ? Przecież powinni dbać o nasze interesy a dbają ? Nie !