PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): ale z ciebie ''tępa dzida'' (to cytat z ciebie )ty prostego tekstu nie kumasz...
cytat ze mnie... który?
udowodnij
łgarzu :D
Dopisane 21.10.2022r. o godz. 19:27:czyżbym ipeenka się dorobił
uuuuuuuuuu
jasiu... podglądasz mnie i notujesz :DDopisane 21.10.2022r. o godz. 19:28:Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Czytanie ze zrozumieniem Siem kłania:) Lucuś "Szczepan" się tutaj chwalił a nie, ze Janusz tam zaglądał :)
lubie psy... jasiu fajnego się dorobił ;))
trochę zazdro :D
Widzisz psi worku, schowany w rozporku :) z Januszem znamy się z podstawówki szkoły nr. 8 :) i co? zatkało kakao? :)A za tego psa gdy będę w Bolcu to masz też klepaną machę jak Juruś, czy "Szczepan" Lucuś :)Może w latach 70-tych nie byłem największym chuliganem ale za to najwyższym :) coś mi z tamtych lat pozostało :) wiesz co? ciężka ręka :) już w podstawówce się śmieli ze mnie,z lewej ręki szpital a z prawej cmentarz :)
~~Wesoły Romek napisał(a): A za tego psa gdy będę w Bolcu to masz też klepaną machę j
~~Wesoły Romek napisał(a):
trochę zazdro :D
Widzisz psi worku, schowany w rozporku :) z Januszem znamy się z podstawówki szkoły nr. 8 :) i co? zatkało kakao? :)A za tego psa gdy będę w Bolcu to masz też klepaną machę jak Juruś, czy "Szczepan" Lucuś :)Może w latach 70-tych nie byłem największym chuliganem ale za to najwyższym :) coś mi z tamtych lat pozostało :) wiesz co? ciężka ręka :) już w podstawówce się śmieli ze mnie,z lewej ręki szpital a z prawej cmentarz :)