Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

UNIJNE MILIARDY Tuż ,Tuż !!

~~Wesoły Romek niezalogowany
21 października 2022r. o 20:10
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): ale z ciebie ''tępa dzida'' (to cytat z ciebie )ty prostego tekstu nie kumasz...

cytat ze mnie... który?
udowodnij
łgarzu :D
Dopisane 21.10.2022r. o godz. 19:27:czyżbym ipeenka się dorobił
uuuuuuuuuu
jasiu... podglądasz mnie i notujesz :DDopisane 21.10.2022r. o godz. 19:28:
Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Czytanie ze zrozumieniem Siem kłania:) Lucuś "Szczepan" się tutaj chwalił a nie, ze Janusz tam zaglądał :)

lubie psy... jasiu fajnego się dorobił ;))
trochę zazdro :D

Widzisz psi worku, schowany w rozporku :) z Januszem znamy się z podstawówki szkoły nr. 8 :) i co? zatkało kakao? :)A za tego psa gdy będę w Bolcu to masz też klepaną machę jak Juruś, czy "Szczepan" Lucuś :)Może w latach 70-tych nie byłem największym chuliganem ale za to najwyższym :) coś mi z tamtych lat pozostało :) wiesz co? ciężka ręka :) już w podstawówce się śmieli ze mnie,z lewej ręki szpital a z prawej cmentarz :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
21 października 2022r. o 20:17
~~Wesoły Romek napisał(a): A za tego psa gdy będę w Bolcu to masz też klepaną machę j

ooo... i warczy jeszcze :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
21 października 2022r. o 20:32
~~Wesoły Romek napisał(a):
trochę zazdro :D
Widzisz psi worku, schowany w rozporku :) z Januszem znamy się z podstawówki szkoły nr. 8 :) i co? zatkało kakao? :)A za tego psa gdy będę w Bolcu to masz też klepaną machę jak Juruś, czy "Szczepan" Lucuś :)Może w latach 70-tych nie byłem największym chuliganem ale za to najwyższym :) coś mi z tamtych lat pozostało :) wiesz co? ciężka ręka :) już w podstawówce się śmieli ze mnie,z lewej ręki szpital a z prawej cmentarz :)

;D
nikt z nas nie był chuliganem ale jak zaszła potrzeba diabły się w as budziły...;D
nasi szkolni znajomi do dzisiaj mi wypominają jak potraktowałem przed laty Gienka...
pamiętasz?
Mundka musisz pamiętać ...to były czasy...
niekiedy szalone...;D
18442
PIS-PO-PRL
21 października 2022r. o 20:35
a jak jasiu oceniasz groźby pobicia?
prostackie nie?
toż to chamem cza być :D

czy sobie zasłużyłem tym burkiem? xD

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
21 października 2022r. o 20:39
jak to mawia forumowy ''klasyk''
dostałeś ''adekwatną '' odpowiedź...;D
18442
PIS-PO-PRL
21 października 2022r. o 20:42
no przecież wiem, że kolegi nie skrytykujesz.
Nie popierasz ale rozumiesz :D

ale jak ktoś romusia tknie... ojjjj biada mu ;))
masz ty coś z kalego ;))

A ty burek napisz kogo najpierw klepiesz... to się z luckiem zgadamy i w kolejce staniemy xD

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
21 października 2022r. o 20:43
teraz czas na tiwi...
więc spokojnie ...;D
Dulski...;D
18442
PIS-PO-PRL
21 października 2022r. o 20:44
jak mam być spokojny jak mnie tu jakimiś burkami szczujesz.
agresywny to do uśpienia, a nie do ludzi :D
ale i tak stary już chyba... to pewnie i szczerbaty ;))

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAMrowka zaprasza