kiedyś właśnie przed laty napisałem tam tekst o sprzedajności naszych lokalnych portali ...
to były lata kiedy jeszcze wszędobylskie reklamy nie zaśmiecały portali...i kiedy napisałem że sprzedają się władzy jak ''tanie dziwki'' zbanowali mnie na o ile pamiętam dwa tygodnie...
spokojnie to odczekałem i po tym wpadłem do nich tylko po to by im po raz wtóry to napisać dodając że przynoszą wstyd dziennikarstwu bo w najmniejszym stopniu na to nie zasługują by tak ich nazywać po tym jak są stronniczy i nie zamierzam już tam pisać ...
stąd też wiem że Lucuś tam pisał jako WARS i to że komuś tam wyjaśnia ł że pomysł na m21... to pomysł jego wnuczka...;D
nawet o tym tam pisał oszołom ...a później jęczy że ktoś tam wchodzi w jego sprawy jak on sam o nich pisze...
a skąd znam emaila Lucusia?...przecież on sam go tu podawał ...;D
Dopisane 21.10.2022r. o godz. 19:41:
PIS-PO-PRL napisał(a): Ktoś napisał: Horus napisał(a): ale z ciebie ''tępa dzida'' (to cytat z ciebie )ty prostego tekstu nie kumasz...
cytat ze mnie... który?
udowodnij
łgarzu :D
Dopisane 21.10.2022r. o godz. 19:27:czyżbym ipeenka się dorobił
uuuuuuuuuu
lubie psy... jasiu fajnego się dorobił ;))
trochę zazdro :D
oj zapominalski z ciebie...;D
nie...ciebie nie mam w moim ipeenku...ta ''tępa dzida'' na to sobie nie zasłużyła bo to tylko prostactwo ...;D
ale spoko...może kiedyś ci to przypomnę ...;D
tymczasem wchodzisz w ''buty '' swojego kolegi Lucusia skoro kogoś kogo pamiętam ,kogo znam a ty nie masz o nim bladego pojęcia porównujesz do ''psa''
nie krocz tą droga bo skończysz jak Lucuś...;D
pierwsze oznaki tego już dzisiaj zebrałeś ...