Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Działacze opozycji antykomunistycznej odznaczeni przez prezydenta
~~Horus niezalogowany
29 października 2022r. o 14:45
nie było mnie i owszem ...byłem w tym czasie blisko 200 km od Bolca...wyjazd wcześniej zaplanowany i nie jechaliśmy tam sami...
a ty? ...plewiłeś w tym czasie truskawki czy karmiłeś krzaczki pestycydami ? ;D

a więc smirna towarzyszu ''opozycjonisto'' ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
29 października 2022r. o 15:01
~~Horus napisał(a): nie było mnie i owszem ...byłem w tym czasie blisko 200 km od Bolca...wyjazd wcześniej zaplanowany i nie jechaliśmy tam sami...
a ty? ...plewiłeś w tym czasie truskawki czy karmiłeś krzaczki pestycydami ? ;D

a więc smirna towarzyszu ''opozycjonisto'' ;D

Nie spodziewałem się że jesteś tak miłym i uczynnym człowiekiem , wytłumaczyłeś swoją i " moją " nieobecność na proteście - DZIĘKUJE Januszku .
~~Horus niezalogowany
29 października 2022r. o 15:12
no wreszcie do ciebie dotarło że jestem miły i uczynny...
jednak muszę cię zawieść...w stosunku do ciebie i takich jak ty nie zamierzam być ani miły ani uczynny..;D
14240
M21W2
29 października 2022r. o 15:16
~~Horus napisał(a): no wreszcie do ciebie dotarło że jestem miły i uczynny...
jednak muszę cię zawieść...w stosunku do ciebie i takich jak ty nie zamierzam być ani miły ani uczynny..;D

Wiem , wiem , komuniści tak mają , zniszczyć , oczernić tych z kim się nie zgadzają , pierwszy mój wpis to ironia , drugi stwierdzenie faktów .
~~Horus niezalogowany
29 października 2022r. o 15:19
M21W2 napisał(a): Januszku co ty robisz ze swojej mordy dziś pominę milczenie , miesiąc dobroci dla zwierząt .

no i jak mam być miły dla ciebie chamie? ...;D
a jak tam twoje domowe ''zwierzęta''?...ich też traktujesz dobrotliwie? ;D
tal Lucusiu...zrobiłeś z ''mordy cholewę'' bo obiecywałeś przesłać mi zaproszenie na tą waszą klakierską imprezkę a jednak nie przesłałeś ...
więc niczym się nie różnisz od Wałęsy bo ten obiecywał i mnie 80 mln. i ''wuj '' z tego wyszedł...
miałeś od początku do końca pecha dokonując wyborów swoich ''idoli'' ;D

nie podniecaj się ''starcze z Ocic'' ;D...poźniej wpadnę ...
~~Wesoły Romek niezalogowany
29 października 2022r. o 15:40
M21W2 napisał(a): Januszku co ty robisz ze swojej mordy dziś pominę milczenie , miesiąc dobroci dla zwierząt .

Tu masz Januszku dowód kto jest sklerotykiem starcze z DM.

Dlaczego nie było tam ciebie opozycjonisto komunistyczny , jak żarty to żarty , a dlaczego nie było tam twojej organizacji partyjnej , co prawda Miller sztandar wyprowadził , twoja partia ma się dobrze , przywódca Czarzasty szykuje się do wspólnych rządów z Tuskiem .
Dopisane 29.10.2022r. o godz. 14:41:Wesoły Romku , poprzednia Encyklopedia straciła rację bytu po wprowadzeniu RODO , powstała bez zgody na publikowanie biogramów .
Instytut Pamięci Narodowej przejął opiekę nad tą cenną inicjatywą po innym podmiocie , biogramy zostały bez zmian .
Kto tobie broni weryfikować zawarte w niej treści , podasz jakiś przykład " głupot " .
Wiesz dlaczego jest taka nagonka na IPN , powód - książka o przeszłości agenturalnej Wałęsy oraz postkomunistyczna lewica .

" Likwidację IPN postuluje nie tylko Lewica. Wielokrotnie mówiła o tym Koalicja Obywatelska. W październiku 2016 na konwencji PO likwidację IPN i CBA zapowiedział ówczesny przewodniczący Grzegorz Schetyna.

Później PO nie mówiła jednym głosem w tej sprawie – część jej polityków (np. Rafał Trzaskowski) opowiadała się za reformą IPN, ale pozostawieniem go jako instytucji. "

Wesołku w końcu jak jest Bolęsa jak piszesz o Lechu był donosicielem czy zweryfikowałeś swoje myślenie i jest teraz dla ciebie bohaterem narodowym bez skazy .

Widzisz "Szczepan" Bolęsa od dawna był kapusiem po przeczytaniu tego ."Kim Pan jest Panie Wachowski", wszyscy wiedzieli kim on był ale mordy w kubeł pochowali. Na NK z jednym "bojownikiem" z S starłem się, zarzucilem mu kłamstwo i wiesz co zrobił? wyrzucił mnie z Forum :) ES było napisane , że od 78 roku pracował w SR w Gdyni, a na forum chwalił się jak cały 79 rok był na SOR(szkolenie oficerów rezerwy) we Wrocku potem w Gdańsku. Dostał strajk dwudniowy w tej stoczni dostał 5 lat + 2 lata pozbawiony praw obywatelskich, po paru miesiącach go wypuścili, i pozwolili wyjechać do Szwcji (wredne komuchy), kumple za zorganizowanie 9 dni strajku na dole w SW, tylko zostali wyrzuceni z kopalni, bo stwierdzili, że pod sąd wojskowy się nie kwalifikują, + zakaz wyjazdu za granicę, kolega dopiero do Niemiec wyjechał w 89 roku, widząc kto dorwał się do "wadzy".

~~Sosna smukła niezalogowany
29 października 2022r. o 15:42
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): no wreszcie do ciebie dotarło że jestem miły i uczynny...

Wiem , wiem , komuniści tak mają , zniszczyć , oczernić tych z kim się nie zgadzają , pierwszy mój wpis to ironia , drugi stwierdzenie faktów .

Czyli skoro to fakty to walisz pestycydy w ziemię .
14240
M21W2
29 października 2022r. o 15:45
Widzisz chamie Horusie , sam zacząłeś pisać o moje mordzie , dostałeś kopa i skomlesz ,
Napisałem że mogę przysłać ci zaproszenie , jak zaakceptowałeś a ja nie przeczytałem to bardzo przepraszam .
Nic straconego 16-11-2022 kolejni działacze opozycji antykomunistycznej z naszego regionu otrzymają Krzyż Wolności i Solidarności już dziś czuj się zaproszony , nie ma i nie było imiennych zaproszeń tylko informacja że uroczystość odbędzie się w Teatrze .
Tym razem odznaczenia będą wręczane przez przedstawiciela IPN .
Wiem że nie przyjdziesz , nie ty , twoja odwaga kończy się po odejściu od komputera , może jeszcze odważny jesteś jak piszesz w telefonie w lesie , panie Janie .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza