Zaczepiony przez mojego " ulubieńca " Janusza , opozycjonisyty komunistycznego o pseudonimie Horus , miałem napisać tak jak na to zasługiwał przed ujawieniem że jest synem wpływowego mundurowego komunisty .
Wezwany do dyrektora szkoły przez komunistycznego dyrektora tatuś doprowadził do tego że jego synuś Januszek był inaczej traktowany , to zostawię bez komentarza .
Januszku nie będę ci zarzucał kłamstw i insynuacji , potraktuję ciebie jak opozycjnista antykomunistyczny , opozycjonistę komunistycznego .
Mający względy w szkole nie wiesz że tylko wyjątkowa szuja opiera swój komentarz na jednym słowie wyrwanym z kontekstu , względy wyrobione przez mundurowego tatusia bardzo negatywnie wpłynęły na twój rozwój i dorosłe życie .
Oto pełne zdanie które oszust forumowy przeczytał : - Do 4 IX 1989 rozpracowywany przez p. V RUSW w Bolesławcu w ramach SOR krypt. Nawrót.
Opozycjonisto komunistyczny skrót RUSW to Rejonowy Urząd Spraw Wewnętrznych w skrócie , BEZPIEKA .
SOR - Sporawy Operacyjnego Rozpoznania , obecnie mogę się tylko domyślać dlaczego bezpieka rozpracowując działaczy z Bolesławca nadała tej operacji kryptonim Nawrót , mogło to być związane z ujawnieniem się , mogło być związane ze wzmożoną działalnością w drugiej połowie 1982 roku .
Posty pisane w tym temacie pokazują wzmożoną działalność podziemnej opozycji komunistycznej , nie dziwi mnie to , Bolesławiec był " wylęgarnią " komunistów , pokłosie , odprysk tego mamy do dziś .
Pozdrawiam podziemie opozycji komunistycznej .
Wylewajcie swoje " pomyje " , żyjecie w częściowo wolnej i demokratycznej Polsce gdzie jest zapewniona wolność słowa i wyznania , jest tylko małe ale , część wolności ogranicza nam lewcka UE a wolność wyznania chce ograniczyć polskie lewactwo wspierane przez mocno lewicujące PO .
Dopisane 29.10.2022r. o godz. 10:44:
Mały błąd - w drugiej połowie lat osiemdziesiątych .
Dopisane 29.10.2022r. o godz. 10:53:
~~Żółtobrunatna Malina napisał(a): Dla mnie, dużo podróżującego w czasach komuny po Dolnym Śląsku Bolesławiec był gniazdem komuny i w czasie kiedy w innych miastach były rozruchy to tu było "wsi wesoła wsi spokojna".
Dodam , był gniazdem komuny , bezpieki i ORMO , dlatego historycy z szacunkiem i uznaniem odnoszą się do działaczy opozycji antykomunistycznej , dowody tej działalności są w archiwach i stronach IPN .
Potomkowie tamtego Bolesławca , Bolesławca komuny , bezpieki i ORMO są bardzo aktywni obecnie .
Dopisane 29.10.2022r. o godz. 11:08:
~~Horus napisał(a): Ktoś napisał: ~~Wielosił rogaty napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): IPN , tak trudno Tobie zrozumieć , nikt bez zgody nie ma prawa pisać o innej osobie nie publicznej - RODO .
Masz krótką i wyborczą pamięć . Dlaczego więc o PanuM pisałeś z nazwiska ?
no i tu Lucuś nie ma nic do powiedzenia...
a taki był gadatliwy...;D
Pan M , Przemysław Moszczyński kandydując na prezydenta Bolesławca jest osobą publiczną , ja wyrażając zgodę na piśmie na publikację moich danych na ich stronach upubliczniłem część swoich danych .
Myślę że w żadnym sądzie bym nie wygrał z publikującymi moje udostępnione dane , tak samo jak ci odznaczeni wymienieni z imienia i nazwiska przez Bolec .
Januszku , dziecko , jak opublikowałem twoje dane , wal do Sądu , wal do Sądu z pozwem na Pana M , podał twoje dane na początku tego roku , zagroziłeś jemu sądem , i co , i nic .
Powodzenia .