M21W2 napisał(a): Widzisz Wesoły Romciu , ten co ciebie wyrzucił z NK ma Twój charakter , jak ja starłem się z Tobą na FB i zarzuciłem ci kłamstwa wyrzuciłeś mnie z forum .
Tak to prawda wielu wiedziało kim Był Wałęsa , w prasie drugiego obiegu o tym pisała między innymi Anna Walentynowicz i ludzie z nią związani , nie zostali wpuszczeni na zjazd w którym wybrano Wałęsę na przewodniczącego .
Na zjeździe chciał to ujawnić Jacek Kuroń doradcy Wałęsy z Mazowieckim , Geremkiem na czele doprowadzili do tego że zrezygnował , po jakiś czasie przeczytałem artykuł na ten temat , tłumaczenie było takie że jakby ktoś z tak zwanej inteligencji został przewodniczącym robotnicy ślepo wierzący ( w tym ja ) Wałęsie masowo by mogli występować ze związku co by oznaczało koniec jedności klasy robotniczej z tzw. inteligencją , rozłamu w Solidarności nie uniknęli , trwa po dzień dzisiejszy z tą różnicą że obecnie byli doradcy i związkowcy są członkami różnych partii politycznych , część w PiS , PSL , czy Hołowni 2050 , zdecydowana większość w PO .Dopisane 29.10.2022r. o godz. 16:33:Ktoś napisał: ~~Jaśmin wonny napisał(a): Czy na tym festynie są możliwości zadawania pytań czy tylko klata do przodu ,medalik , uścisk ręki i hymny pochwalne
Dla ciebie są przygotowane specjalne atrakcje .
Atrakcje na festyn
Dmuchane zamki, dmuchańce. Najbardziej popularną atrakcją wykorzystywaną w trakcie pikników są dmuchane zamki. ...
Basen z piłeczkami. Basen z piłeczkami, tak zwany suchy basen to atrakcja, którą starsi pamiętają z wypraw do fastfoodów a młodsi mają na wyciągnięcie ręki w każdej sali zabaw. ...
Malowanie twarzy.
Polecam .
O czym Ty piedrolisz "Szczepan"? z jakiego forum Cię wyrzuciłem? :) jedynie robiłem porządki w znajomych i 16 poszło PISniętych w PISdu razem z Tobą :) o jakim kłamstwie piszesz?. Jedynie zadałem Ci na priv pytanie 24 lipca 2018 roku na które do dzisiaj mi nie odpowiedziałeś :)
"Lucek, zadałem Ci pytanie czy o to była walka żeby, teraz czerwone gnoje przy władzy byli?.Co robią rządowe związki Solidarność? ceny szybują jeszcze szybciej niż za Gomułki czy Gierka, i co? yayco, cisza ."
Kłamstwo to ja Ci niedawno zarzuciłem coś piedrolił , żeś mnie nie znał, a Twój koment pod moim zdjęciem kto napisał? :)