Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pijani kierowcy stracą swoje samochody
~~Groszkowy Pigwowiec niezalogowany
20 listopada 2022r. o 12:20
Horus, lepiej nie wjeżdżaj do Polski ruSSki pijaku :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kanarkowy Floks niezalogowany
20 listopada 2022r. o 12:35
Brawo rząd !!!!!
~~Wiśniowy Szczypiorek niezalogowany
20 listopada 2022r. o 12:46
czyli porządnie narąbany dopiero straci auto co to da? pewnie niewiele tak samo odbiorą prawko i dalej jadą
~~wielkie TAK niezalogowany
20 listopada 2022r. o 12:52
~~Wiśniowy Szczypiorek napisał(a): czyli porządnie narąbany dopiero straci auto co to da? pewnie niewiele tak samo odbiorą prawko i dalej jadą

To, że następnym razem będzie musiał pieszo się przemieszczać.
22258
#Horus nieaktywny
20 listopada 2022r. o 12:59
czy ja dobrze przeczytałem?....zabranie samochodu przy 1.5 promila??????
to śmiech i skrajny idio.ty.zm ustalać tak wysoki próg...
zresztą co tu gadać o jakichś progach...
ma być 0.0 i koniec kropka...
~~Zielonożółta Gipsówka niezalogowany
20 listopada 2022r. o 13:18
~~Starozłoty Perukowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~wielkie TAK napisał(a): Przestań dramatyzować, tutaj chodzi o wyeliminowanie pijaków z drogi, jeżeli inne metody nie działały trzeba drastycznie.

Kobiety dają w szyję - tak mówi kaczor współautor tego paszkwila. Pomyśl teraz co ma zrobić facet który tym autem wozi dzieci do szkoły i to jedyny środek lokomocji służący do dojazdów do pracy ?
Nie dość że baba daje w szyję to jeszcze mu państwo auto zabierze.

Do tych półgłówków to nie dociera.
Bo dla półgłówków ważny jest tylko ich własny interes.
~~Zielonożółta Gipsówka niezalogowany
20 listopada 2022r. o 13:20
Horus napisał(a): czy ja dobrze przeczytałem?....zabranie samochodu przy 1.5 promila??????

Obszczymurze , jutro będzie zakaz wychodzenia z domu jak będziesz miał powyżej 0,0.
~~Złocistozielona Czubatka niezalogowany
20 listopada 2022r. o 13:23
Horus napisał(a): czy ja dobrze przeczytałem?....zabranie samochodu przy 1.5 promila??????

To jest po to że jak jakiś polityk albo urzędnik państwowy przypadkiem zostanie zatrzymany to żeby był jakiś margines aby mogli zakombinować tak aby jego limuzyna za 200 czy 500 tysięcy PLN nie przepadła .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy