~~Pomarańczowożółta Dąbrówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fioletowa Imperata napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ne ne napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Fioletowa Imperata napisał(a): Jak czytam te katolskie wypociny, to żygać mi się chcę! Zamknąć te ryje, które wsadzacie w sprawy inny ludzi. Won do kościołów, dzieci posłać do księży i gnić w tym waszym szambie a od wolnych ludzi odp...ić się!
Jak nie chcesz aby "ryje" wsadzały w sprawy innych ludzi, to sam nie wsadzaj swojego ryja w portfel innych ludzi! Chcesz in vitro to sobie sam to sfinansuj. Nie oceniam co kto robił za młodu, ale niech teraz nie wyciąga swojej łapy po moje pieniądza aby mógł się spełnić jako rodzic. Jest czas na rodzicielstwo. Jak ktoś to przespał to nie jest wina reszty społeczeństwa. Trudno.
Ty ! Chcesz kościoła to go sobie sam finansuj a nie wyciągasz łapy po moje pieniądze!
Zastosowana autokorekta
Ty na pewno nie dałeś grosza na żaden cel kościelny, bo na dragi ci braknie. a leczyć za czyje cie będą? albo w pierdlu ? Więc nie wypominaj.
A ile ty dałeś na in-vitro ,że tu szczekasz jak pisowski kundel .?