Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Luz na Manhattanie po wprowadzeniu parkomatów
~~Zielony niezalogowany
8 grudnia 2022r. o 12:19
WSA idź do Marketu i kupuj zdrową żywność
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Krwistoczerwona Mahonia niezalogowany
8 grudnia 2022r. o 12:23
~~Szaroczarny Pomidor napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Stalowa Sasanka napisał(a): No qwa. Cieszyć się z tego że pod sklepem nie ma samochodów?
Nie ma samochodów to i nie ma klientów.

Te samochody które tam blokowały miejsca to nie były samochody klientów tylko cwaniaczków którzy znaleźli sobie sposób na całodniowe parkowanie ,prezes Basiak zasłużył na pochwałę za te parkomaty .

Łubudubu, łubudubu niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam!
To ja mówiłem (tu wstaw swoje nazwisko)
~~Stalowoniebieski Szczawik niezalogowany
8 grudnia 2022r. o 12:31
~~Sprawiedliwa napisał(a): Każdy kto ma więcej niż jeden samochód w domu powinien być obłożony wysokim podatkiem od nadmiaru luksusu.Jak to możliwe że ludzie tak sie bogacom. Parkometry powinny być wszendzie i to dużo droższe.Chcom mieć luksusy niech płacom.

Zacznij pracować to też będzie ciebie stać na te ,, luksusy ''. Obecnie samochód/dy to konieczność
~~Bladozielona Rezeda niezalogowany
8 grudnia 2022r. o 12:36
~~Złotobrązowa Lewizja napisał(a): Wprowadzić na Starzyńskiego tam parkują rodzinami po 4 samochody.

Mają,to parkują
Żal ci,bo nie masz ani jednego
~~klient niezalogowany
8 grudnia 2022r. o 12:39
~~Krwistoczerwona Mahonia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szaroczarny Pomidor napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowa Sasanka napisał(a): No qwa. Cieszyć się z tego że pod sklepem nie ma samochodów?
Nie ma samochodów to i nie ma klientów.

Te samochody które tam blokowały miejsca to nie były samochody klientów tylko cwaniaczków którzy znaleźli sobie sposób na całodniowe parkowanie ,prezes Basiak zasłużył na pochwałę za te parkomaty .

Łubudubu, łubudubu niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam!
To ja mówiłem (tu wstaw swoje nazwisko)

Durny ... nawet nie jestem z Bolesławca ale ile razy przyjechałem na Manhatan na zakupy to musiałem krążyć albo czekać aż ktoś łaskawie zluzuje miejsce ,tak to ja Jarząbek śmieszny człowieczku .

Zastosowana autokorekta

~~Granatowoszary Pieris niezalogowany
8 grudnia 2022r. o 13:04
~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sprawiedliwa napisał(a): Każdy kto ma więcej niż jeden samochód w domu powinien być obłożony wysokim podatkiem od nadmiaru luksusu.Jak to możliwe że ludzie tak sie bogacom. Parkometry powinny być wszendzie i to dużo droższe.Chcom mieć luksusy niech płacom.

Zacznij pracować to też będzie ciebie stać na te ,, luksusy ''. Obecnie samochód/dy to konieczność
a może tak po polsku?
~~Tęczwowy terorek niezalogowany
8 grudnia 2022r. o 13:05
Nareszcie można podjechać na zakupy.
~~Szarobury Wrotycz niezalogowany
8 grudnia 2022r. o 13:15
~~xx napisał(a): Komu to służy,że tyle wolnych miejsc......... Ktoś zbiera punkty.

teraz placa na platnym parkingu.... ale jest to uderzenie w uczniów spoza miasta którzy tu się uczą a dojezdzaja autem..... to co maja placic po 200 zl na mc??????????????? paranoja
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Media Expert zaprasza