~~Szaroczarny Pomidor napisał(a):Ktoś napisał: ~~Stalowa Sasanka napisał(a): No qwa. Cieszyć się z tego że pod sklepem nie ma samochodów?
Nie ma samochodów to i nie ma klientów.
Te samochody które tam blokowały miejsca to nie były samochody klientów tylko cwaniaczków którzy znaleźli sobie sposób na całodniowe parkowanie ,prezes Basiak zasłużył na pochwałę za te parkomaty .
~~Sprawiedliwa napisał(a): Każdy kto ma więcej niż jeden samochód w domu powinien być obłożony wysokim podatkiem od nadmiaru luksusu.Jak to możliwe że ludzie tak sie bogacom. Parkometry powinny być wszendzie i to dużo droższe.Chcom mieć luksusy niech płacom.
~~Złotobrązowa Lewizja napisał(a): Wprowadzić na Starzyńskiego tam parkują rodzinami po 4 samochody.
~~Krwistoczerwona Mahonia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szaroczarny Pomidor napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowa Sasanka napisał(a): No qwa. Cieszyć się z tego że pod sklepem nie ma samochodów?
Nie ma samochodów to i nie ma klientów.
Te samochody które tam blokowały miejsca to nie były samochody klientów tylko cwaniaczków którzy znaleźli sobie sposób na całodniowe parkowanie ,prezes Basiak zasłużył na pochwałę za te parkomaty .
Łubudubu, łubudubu niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam!
To ja mówiłem (tu wstaw swoje nazwisko)
Durny ... nawet nie jestem z Bolesławca ale ile razy przyjechałem na Manhatan na zakupy to musiałem krążyć albo czekać aż ktoś łaskawie zluzuje miejsce ,tak to ja Jarząbek śmieszny człowieczku .
Zastosowana autokorekta
~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):a może tak po polsku?Ktoś napisał: ~~Sprawiedliwa napisał(a): Każdy kto ma więcej niż jeden samochód w domu powinien być obłożony wysokim podatkiem od nadmiaru luksusu.Jak to możliwe że ludzie tak sie bogacom. Parkometry powinny być wszendzie i to dużo droższe.Chcom mieć luksusy niech płacom.
Zacznij pracować to też będzie ciebie stać na te ,, luksusy ''. Obecnie samochód/dy to konieczność
~~xx napisał(a): Komu to służy,że tyle wolnych miejsc......... Ktoś zbiera punkty.