~~Szarobrązowe Przymiotno napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bezpartyjnysamorządowieczpisemikukizem napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~czytelnik napisał(a): wielkie uznanie dla Pani Dyrektor Muzeum Ceramiki oraz Pana Redaktora Edmunda Kaminskiego za przewodnictwo w tej wyjatkowym wydarzeniu tj.rekomendaci Rocznika Bolesławieckiego-.sala wypełniona po brzegi . równiez polecam ta piekna ksiązke.opisani sa tam Wielcy Ludzie którzy swa postawa zasługuja na Oskara.Badzmy z nich dumni
Po pierwsze mieszkańcy też by chcieli być dumni , też by chcieli dostawać a nie kupować roczniki i też by chcieli być na tej wypełnione sali a nie tylko o niej czytać. Taka pamiątka powiadacie. Pewnie ją pisali charytatywnie w domu po pracy. Bezczelne pitolenie. Po pierwsze mieszkańcy na PAMIĄTKĘ DOSTALI PARKOMETRY ?.
Szkoda na takich jak ty slowMasz auto więc płać parkomatJa nie mam kupię książkę.
No wyszło " szydło" z ciebie. Lepiej nie płacić na takich jak ty darmozjadów. Żyją za cudze i wymyślają jak lepiej okradać " po pierwsze mieszkańców ".
~~Zyczliwa napisał(a): Nikt nikomu nie zabronił przyjść na tak dostojne wydarzenie widać że niektórym mile komentarze nie przypadają do gustu...? - hmmm. Osobiście był. m i jestem pod wrażeniem tak pięknego wydarzenia promocji Rocznika Bolesławieckiego 2021.Kto nie był jest piękna relacja w TV Bolesławiec- wydarzenia z dnia 9 grudnia 2022r. Z tego co wiem egzemplarz ten ma już dużo nabywców.niedziwie się okres świąteczny i kupowania prezentów. Dziękuję i pozdrawiam Wszystkich którzy przyczynili się do powstania tej szczytnej ksiazki
~~Bezpartyjnysamorządowieczpisemikukizem napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zyczliwa napisał(a): Nikt nikomu nie zabronił przyjść na tak dostojne wydarzenie widać że niektórym mile komentarze nie przypadają do gustu...? - hmmm. Osobiście był. m i jestem pod wrażeniem tak pięknego wydarzenia promocji Rocznika Bolesławieckiego 2021.Kto nie był jest piękna relacja w TV Bolesławiec- wydarzenia z dnia 9 grudnia 2022r. Z tego co wiem egzemplarz ten ma już dużo nabywców.niedziwie się okres świąteczny i kupowania prezentów. Dziękuję i pozdrawiam Wszystkich którzy przyczynili się do powstania tej szczytnej ksiazki
TV Bolesławiec , to jakaś prywatna telewizornia ? Lokalna tuba propagandowa ratusza.
Wiemy że ten rocznik ma duzo ludzi. Ale niewielu go kupiło. Jeśli tak to papiery na stół . Paragony faktury. Oraz bilans . Ile rozdano ile sprzedano no i wisienka . Ile to kosztowało per saldo. Poufnie z ratuszowej księgowości wyszła cząśc danych.
Nie da sie cyganić wszystkich i zawsze.to co to za ksiegowosc z ktorej wychodza poufne dane...?-a to....ciekawe
~~Bezpartyjnysamorządowieczpisemikukizem napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zyczliwa napisał(a): Nikt nikomu nie zabronił przyjść na tak dostojne wydarzenie widać że niektórym mile komentarze nie przypadają do gustu...? - hmmm. Osobiście był. m i jestem pod wrażeniem tak pięknego wydarzenia promocji Rocznika Bolesławieckiego 2021.Kto nie był jest piękna relacja w TV Bolesławiec- wydarzenia z dnia 9 grudnia 2022r. Z tego co wiem egzemplarz ten ma już dużo nabywców.niedziwie się okres świąteczny i kupowania prezentów. Dziękuję i pozdrawiam Wszystkich którzy przyczynili się do powstania tej szczytnej ksiazki
TV Bolesławiec , to jakaś prywatna telewizornia ? Lokalna tuba propagandowa ratusza.
Wiemy że ten rocznik ma duzo ludzi. Ale niewielu go kupiło. Jeśli tak to papiery na stół . Paragony faktury. Oraz bilans . Ile rozdano ile sprzedano no i wisienka . Ile to kosztowało per saldo. Poufnie z ratuszowej księgowości wyszła cząśc danych.
Nie da sie cyganić wszystkich i zawsze.
Nie da sie cyganić wszystkich i zawsze.