~~Burgundowy Bieluń napisał(a): Tak naprawdę to jest kronika pochwalną ratuszowego. Dorzucą tam co roku dla niepoznaki kilka wpisów innych ludzi. Większość tekstu i zdjęć to peany na cześć cara. Także nie, dziękuję.
~~Rudobrunatnyrudawy Maczek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Burgundowy Bieluń napisał(a): Tak naprawdę to jest kronika pochwalną ratuszowego. Dorzucą tam co roku dla niepoznaki kilka wpisów innych ludzi. Większość tekstu i zdjęć to peany na cześć cara. Także nie, dziękuję.
A ktory Rocznik przeczytał..ś?Oprocz pierwszego mam wszystkie i nic takiego w nich nie ma .
Kiedys film Kamasutra był tak opluwany ,Na złosc poszliśmy całą grupą.Piekny film ,muzyka barwy dech zapierało.Rocznik kupuję bo na poł roku mam co czytac .Długo ale ze zrozumieniem i tobie tego życzę.
~~Blond Pernecja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudobrunatnyrudawy Maczek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burgundowy Bieluń napisał(a): Tak naprawdę to jest kronika pochwalną ratuszowego. Dorzucą tam co roku dla niepoznaki kilka wpisów innych ludzi. Większość tekstu i zdjęć to peany na cześć cara. Także nie, dziękuję.
A ktory Rocznik przeczytał..ś?Oprocz pierwszego mam wszystkie i nic takiego w nich nie ma .
Kiedys film Kamasutra był tak opluwany ,Na złosc poszliśmy całą grupą.Piekny film ,muzyka barwy dech zapierało.Rocznik kupuję bo na poł roku mam co czytac .Długo ale ze zrozumieniem i tobie tego życzę.
Opraw go w ramki i powieś nad biurkiem w ratuszu.
Z mysleniem masz problem-to widać i czuć.Myślacy zakumał by że ratuszowy miałby cały zestaw. Moze masz to odkupie za kazdą cenę
~~Zyczliwa napisał(a): Nikt nikomu nie zabronił przyjść na tak dostojne wydarzenie widać że niektórym mile komentarze nie przypadają do gustu...? - hmmm. Osobiście był. m i jestem pod wrażeniem tak pięknego wydarzenia promocji Rocznika Bolesławieckiego 2021.Kto nie był jest piękna relacja w TV Bolesławiec- wydarzenia z dnia 9 grudnia 2022r. Z tego co wiem egzemplarz ten ma już dużo nabywców.niedziwie się okres świąteczny i kupowania prezentów. Dziękuję i pozdrawiam Wszystkich którzy przyczynili się do powstania tej szczytnej ksiazki
~~Rezedowy Bambus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zyczliwa napisał(a): Nikt nikomu nie zabronił przyjść na tak dostojne wydarzenie widać że niektórym mile komentarze nie przypadają do gustu...? - hmmm. Osobiście był. m i jestem pod wrażeniem tak pięknego wydarzenia promocji Rocznika Bolesławieckiego 2021.Kto nie był jest piękna relacja w TV Bolesławiec- wydarzenia z dnia 9 grudnia 2022r. Z tego co wiem egzemplarz ten ma już dużo nabywców.niedziwie się okres świąteczny i kupowania prezentów. Dziękuję i pozdrawiam Wszystkich którzy przyczynili się do powstania tej szczytnej ksiazki
Autorka, deklarująca się jako miłośniczka Rocznika, powinna zwrócić uwagę na poprawność językową swoich wypowiedzi.Co oznacza termin "szczytna książka"
~~Zyczliwa napisał(a): Nikt nikomu nie zabronił przyjść na tak dostojne wydarzenie widać że niektórym mile komentarze nie przypadają do gustu...? - hmmm. Osobiście był. m i jestem pod wrażeniem tak pięknego wydarzenia promocji Rocznika Bolesławieckiego 2021.Kto nie był jest piękna relacja w TV Bolesławiec- wydarzenia z dnia 9 grudnia 2022r. Z tego co wiem egzemplarz ten ma już dużo nabywców.niedziwie się okres świąteczny i kupowania prezentów. Dziękuję i pozdrawiam Wszystkich którzy przyczynili się do powstania tej szczytnej ksiazkisuper komentarz pozdrawiam życzliwa osobę takich więcej
Zastosowana autokorekta
~~Czeslaw napisał(a): Był..m widział.m i gratuluje wszystkim autorom,redaktorom,remoderatorom,i każdemu kto przyczynił się do powstania Rocznika. Smutne ze tak wielu z nich już odeszło.Cieszy bo pojawiła się młodziutka autorka ,może za rok będzie więcej młodych.Zastosowana autokorekta