~~Wesoły Romek napisał(a): Ja zacząłem karierę czytania książek w latach 60=tych w Bibliotece na ul. Kaszubskiej :) przed podstawówką chodziłem tam przeglądać bajki Myszka Miki czy inne kaczory Donaldy:)
~~POrąbańcy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ja zacząłem karierę czytania książek w latach 60=tych w Bibliotece na ul. Kaszubskiej :) przed podstawówką chodziłem tam przeglądać bajki Myszka Miki czy inne kaczory Donaldy:)
Są tacy którzy mimo dorosłego wieku nadal czytają i słuchają co w TV mowi Kaczor Donald.
~~Yoko napisał(a): Na Kaszubskiej w bibliotece były takie stare trzeszczące podłogi. Byłam wtedy mała, chodziłam tam z mamą i nie pamiętam ani rozkładu pomieszczeń, ani półek z książkami, ani pań bibliotekarek, tylko te podłogi właśnie...
~~Błękitnoszary Milin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Yoko napisał(a): Na Kaszubskiej w bibliotece były takie stare trzeszczące podłogi. Byłam wtedy mała, chodziłam tam z mamą i nie pamiętam ani rozkładu pomieszczeń, ani półek z książkami, ani pań bibliotekarek, tylko te podłogi właśnie...
Czy to nie Chrobrego 2?