Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

GŁOWĄ W MUR !!!

~~CIEKAWOŚĆ niezalogowany
29 grudnia 2022r. o 17:54
Jurko61 napisał(a): Nie ważne kto podniósł rękawice , efekt rozmowy zadawalający ……;)
w repertuarze mam jeszcze parę pomysłów , pewności ich realizacji nie jestem pewien
bo do tanga trzeba dwojga ………;)
Jak będzie tak daleko powiadomię
Zobaczymy ilu powie tak…………;)Dopisane 29.12.2022r. o godz. 17:18:A teraz panowie turniej czterech skoczni …………;)

No to kto następny ? PRL,Yogi, Bubu a może panem . Tylko nie dzwoń do Panny bo może nie odbierać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
20886
#Jurko61 nieaktywny
29 grudnia 2022r. o 18:00
~~CIEKAWOŚĆ napisał(a):
Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Nie ważne kto podniósł rękawice , efekt rozmowy zadawalający ……;)
w repertuarze mam jeszcze parę pomysłów , pewności ich realizacji nie jestem pewien
bo do tanga trzeba dwojga ………;)
Jak będzie tak daleko powiadomię
Zobaczymy ilu powie tak…………;)Dopisane 29.12.2022r. o godz. 17:18:A teraz panowie turniej czterech skoczni …………;)

No to kto następny ? PRL,Yogi, Bubu a może panem . Tylko nie dzwoń do Panny bo może nie odbierać.

Dzięki za uświadomienie co do Panny …………;)
~~Srebrzysta ostróżka niezalogowany
29 grudnia 2022r. o 19:33
~~CIEKAWOŚĆ napisał(a):
Ktoś napisał:

Brak zasięgu?
~~Onyx niezalogowany
30 grudnia 2022r. o 19:01
Jednak lepiej tkwić w kłamstwie i obłudzie panie Jurko61
aniżeli wyjść z impasu jak pan to ujął …………życie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza